Bekijk Spekking BV op:

Functie:
Technisch Commercieel Medewerker

Locatie:
Spekking BV
Blauwwater 9E
5951 DB Belfeld

Contactpersoon:
Johan de Regter
06 20869896

Plaatsingsdatum:
19/03/2020

Technisch Commercieel Medewerker

Spekking, gevestigd in Belfeld, zoekt een commercieel technisch medewerker die onze klanten adviseert over de juiste onderdelen voor hun veegmachines.

Als technisch commercieel medewerker ben jij degene die onze klanten voorziet van de gevraagde onderdelen voor hun veegmachine. Heel de dag bellen en mailen er klanten met vragen over product specificaties, alternatieven en die om advies vragen. Dit kan variëren van welke veegborstel passend is of moet worden ingezet op een bepaald werk tot waterpompen, filtersets of andere onderdelen.

Spekking is de groothandel voor deze onderdelen en is daardoor voor vele bedrijven in Europa de aangewezen partij om mee samen te werken. Spekking voorziet hun klanten met meer dan 25.000 verschillende onderdelen. Door goed te luisteren naar onze klanten en door het lezen van technische en / of werkplaatstekeningen ga jij op zoek naar het gewenste onderdeel en daarmee een passend advies. Een product kun je overal kopen, echt goed advies is waarmee wij ons onderscheiden en waardoor onze klanten ons trouw blijven.

Vanuit jouw kantoor ondersteun je samen met je collega’s van de binnendienst ook de buitendienst. Je beantwoordt voor jouw collega vragen richting de klant of je werkt een toegezegde offerte of voorstel uit.

Verwachten wij dat jij morgen al alles kunt? Nee, natuurlijk niet. Je wordt intensief begeleid door een collega, krijgt de kans om je te ontwikkelen en fouten te maken om er zo voor te zorgen dat jij dit vak gaat beheersen en dat jij de beste adviseur van Nederland wordt.

Functie-eisen

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega die een eerlijk advies kan geven en bij uitzondering ook nee durft te verkopen…………..

  • MBO denk en werkniveau met een technische opleiding
  • Aantoonbare ervaring en/of affiniteit met de automotive branche
  • Ervaring in commercieel, technische adviserende rol
  • Je bent in staat om werkplaatstekeningen te lezen
  • Omdat je veel mailt en belt in deze rol is een goede beheersing van de Nederlandse taal belangrijk (bij voorkeur ook Duits en Engels)

Waarom past deze functie perfect bij jou?

  • Werken met mooie producten, de beste materialen en de hoogste kwaliteit
  • Intensief contact met onze klanten
  • Belangrijke bijdrage in de groei van onze organisatie
  • Niet alleen met je product bezig zijn, maar vooral met de klant
  • Nauwe samenwerking met je collega’s

Werken bij Spekking

Spekking is een sterke en ambitieuze organisatie met toekomstplannen gericht op groei. We bieden je een prettige en collegiale werkomgeving met goede vooruitzichten.

Super enthousiast en meteen reageren

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Johan de Regter via nummer 0620869896. Je sollicitatie mag je versturen via de sollicitatiebutton.

Meer informatie over Spekking kun je vinden via www.spekking.eu

Primatch ondersteunt Spekking bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.