Bekijk Rensen Regeltechniek BV op:

Functie:
Technisch Helpdesk Medewerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Rensen Regeltechniek B.V.
Liessentstraat 9/D
5405 AH Uden

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
06 549 67 984

Plaatsingsdatum:
23/11/2022

Technisch Helpdesk Medewerker

Wij, Rensen Gebouw Automatiseerders uit Uden, zijn door de interne switch van onze collega Rick op zoek naar een nieuwe “Rick” voor de rol van Technisch Helpdesk Medewerker. Nee, je hoeft er niet hetzelfde uit te zien maar als je zijn technische kwaliteiten en werkervaring hebt is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan gaan we je alles leren voor deze belangrijke functie binnen ons bedrijf. Dus ben je op zoek naar een bedrijf met korte directe lijnen, duidelijke taal, eerlijk en direct? Een werkgever die belooft wat hij doet en doet wat hij belooft? En wil je weten waarom dit bij ons een belangrijke positie is? Lees dan verder.

Hoe is deze vacature ontstaan?

Deze vacature is ontstaan doordat Rick een volgende stap binnen ons bedrijf heeft gemaakt. Rick heeft deze belangrijke, leerzame en uitdagende functie 7 jaar met veel plezier vervuld, maar was nu toe aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig werkt Rick nog steeds bij ons. Bijkomend voordeel is dat als jij aan deze uitdaging begint je er niet alleen voor staat want Rick is altijd in de buurt om je geduldig en met veel plezier met raad en daad bij te staan. Eigenlijk is hij onze technische allround vraagbaak.

Wat wordt jouw uitdaging als Technisch Helpdesk Medewerker?

Binnen Rensen hebben we de afdeling Projecten en Service & Onderhoud. De afdeling projecten adviseert, bouwt, schrijft software en installeert meet- en regelkasten t.b.v. gebouwautomatisering in de utiliteit. De afdeling Service & Onderhoud (S&O)  zorgt voor de nazorg na installatie. Voor de afdeling S&O zoeken we een Technisch Helpdesk Medewerker. Nazorg is voor onze klanten én voor ons heel erg belangrijk. Na installatie hebben onze gebruikers veel en diverse technische vragen. Wat kom je tegen? Van storingen aan gebouwbeheersystemen, tot wat betekent dat groene lampje, of hoe schakel ik mijn warmtepomp in, of gewoon het is hier koud/warm. Jij gaat het allemaal voorbij zien komen via de email en telefonische meldingen.

Wie ben jij en wat is je achtergrond?

Je bent geïnteresseerd in technische oplossingen en technische innovaties. Je bent als ons visitekaartje klantgericht en vriendelijk naar onze klanten die onze innovatieve meet en regeltechniek oplossingen gebruiken. En wat je nog niet weet dat gaan we je leren, beloofd!

Wat breng je mee?

Kun jij?

 • Makkelijk contact leggen en klanten netjes en vriendelijk te woord staan?
 • Goed samenwerken en je dienstverlenend en flexibel opstellen?
 • Logisch nadenken, zelfstandig oplossingen bedenken, doorvragen en doelgericht handelen?
 • Goed overweg met ICT-systemen en met Microsoft Office (Word, Excel)?

En heb je …

 • MBO-niveau in een technische richting?
 • Gevoel met installatietechniek in richting van meet & regeltechniek?
 • Ben je bekend met het beheer van technische gebouwbeheersystemen?
 • De interesse om meer te leren over gebouwautomatisering software?
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal?

Wij bieden jou

De beste werkgever zijn die jij je kunt wensen: dat willen we zijn. Daarom investeren we in je ontwikkeling en zorgen we voor een prettige en informele werkomgeving waar collegialiteit, creativiteit en de “Rensen-manier” van werken centraal staan. En de koffie, thee, vrijdagmiddag en uitjes borrels mogen er ook zijn!

Wat we je daarnaast bieden:

 • Uitstekend salaris tussen €3.000,- en €5.000,- o.b.v. fulltime, kennis en ervaring;
 • Goede werk/privé balans, vrijheid om zelf je werktijden in te delen;
 • Bij goed functioneren snel uitzicht op een vast contract;
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Metaal & Techniek;
 • 25 vakantiedagen,13 adv-dagen en een uitstekende pensioenregeling;
 • Veel groeimogelijkheden via training on the job en door ons betaalde opleidingen;
 • Een laptop en smartphone van de zaak;
 • Een bedrijf waar altijd wat te beleven is, we gewoon bij elkaar binnenlopen en de week afsluiten met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Is Rensen jouw nieuwe werkgever?

Rensen, opgericht in 1983, is een eigenzinnige speler in de wereld van de gebouwautomatisering. Eigenzinnig omdat waar anderen stoppen met meet en regeltechniek wij verder gaan. Met onze hard- en software bouwen we regeltechnische installaties voor gebouwen. We maken gebouwen gezond, comfortabel, veilig en energieneutraal. Hiermee dragen we bij aan een duurzame toekomst. Kantoorgebouwen vragen om maatgerichte regeltechniek. Geen kantoorgebouw is hetzelfde en iedere klimaatinstallatie is uniek. Onder grote tijdsdruk leveren we maatwerk oplossingen, want de regeltechniek is vaak het laatste deel van een gebouwontwerp dat vaak kort voor de oplevering van een kantoorgebouw wordt samengesteld. Onze klanten vragen dan ook een hoge mate van flexibiliteit van ons, en wij vragen hetzelfde van onze toeleveranciers.

Naast eigenzinnig hebben we ook de “Rensen-manier” van werken. De Rensen-manier is pionieren en lef tonen, buiten gebaande paden treden en niets voor zekerheid aannemen. Als het technisch ingewikkeld wordt stropen wij de mouwen op en zoeken we naar een passende oplossing of ontwikkelen we het zelf tot het helemaal perfect is. Hiermee bewijzen we dat iets technisch wel kan; dit is de “Rensen-Manier” en we gaan voor lange termijn oplossingen- en relaties. Wij zijn een echt kennisbedrijf en we zijn eigenwijze vernieuwers. Technisch uitgedaagd worden, daar halen onze collega verdomde veel plezier uit.

Met 85 collega’s bedienen we onze klanten, dit zijn bouwbedrijven, installateurs, adviseurs, architecten en eindgebruikers. Bij Rensen zijn we gewend om elke uitdaging zelf op te lossen want met onze high-end leveranciers zoals Priva en Siemens hebben we korte lijnen.

Onze kernwaarden: SAMEN

 1. Samenwerkend: We zijn collegiaal en werken samen. Samen is ook met onze partners en opdrachtgevers.
 2. Ambitieus: Wij streven elke dag naar verbetering. We willen de beste werkomgeving creëren. Voor klanten kunnen wij de meest complexe vraagstukken oplossen.
 3. Mondig: Wij spreken elkaar aan, we hebben een open cultuur en zijn recht door zee op een respectvolle manier.
 4. Eenheid: Wij denken niet in hokjes en schuiven niet af.
 5. Nauwkeurig: Wat wij doen, doen wij goed en volgens afspraak. Hierin nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Meer lezen over onze projecten doe je hier https://www.rensen.nu/klantverhalen en over ons bedrijf hier https://www.rensen.nu/

Vragen of solliciteren?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Laat je naam, telefoonnummer en email achter en wij nemen contact met jou op. Meer weten of liever telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Gianni Mascolo 06-54967984.