Bekijk Capfun NL B.V. op:

Functie:
Technisch Manager De Pekelinge

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Capfun De Pekelinge
Landmetersweg 1
4356 RE Oostkapelle

Contactpersoon:
Carlijn Monden
0033-788065654

Plaatsingsdatum:
09/11/2022

Technisch Manager De Pekelinge

Deze baan heeft alles! Je werkt op een van de mooiste campings in Nederland, iedere dag is anders en met jouw enthousiasme weet je samen met het team de mooiste projecten op het Capfun vakantiepark De Pekelinge in Oostkapelle te realiseren. Van het onderhouden van de zwembaden tot het plaatsen van mobile homes, er valt altijd genoeg te regelen! Met jouw technische interesse en ervaring als manager weet jij de uitdagingen te organiseren.

WIE BEN JIJ?

Jij bent een manager, regelaar en organisator die ook zijn handen uit de mouwen steekt. Je vindt het leuk om mensen het naar de zin te maken. Natuurlijk de gasten van ons park, maar je bent ook een fijne leidinggevende voor je collega’s en je vindt het leuk een team te verbinden. Een goed technisch team heeft gemiddeld 5 technische dienst/ groen medewerkers en jij bent verantwoordelijk voor werving/selectie en het vormen van het team. Deze baan is zo veelzijdig dat ook jouw achtergrond breed mag zijn. Als we kijken naar de technisch managers die nu voor ons werken kun je denken aan hoofd technische dienst, logistiek manager bij een technisch bedrijf of bijvoorbeeld manager bij een hoveniersbedrijf, maar ook met een andere technische achtergrond ben je van harte welkom. Jij houdt van de combinatie van een baan op kantoor en een baan in de buitenlucht. Want als je het park op loopt is daar ook van alles te doen.

WAT GA JE DOEN?

Je baan is divers, maar wat doe je dan op een dag? Er lopen verschillende projecten die je opstart als het park niet veel gasten heeft. Als voorbeeld; waar komen de nieuwe vakantiehuisjes, ben je al begonnen met de planning van de glijbaantoren, moet er nog groot onderhoud gebeuren aan toiletgebouwen of moet het groen op het park aangepakt worden. Je hoeft niet overal verstand van te hebben, maar wel weten wie je inzet op welke klus. Jij houdt het overzicht, bent de coördinator en brengt structuur aan. In het hoogseizoen pak je geen grote projecten op, maar zorg je ervoor dat storingen worden opgelost en ad hoc zaken worden aangepakt, zodat onze gasten een fijn verblijf hebben. Samen met de park manager stuur je de teams aan. Jij bent verantwoordelijk voor techniek en groen,

Jouw taken bestaan o.a. uit

 • Plannen, organiseren en de administratie van de werkzaamheden techniek en groen.
 • Projectleider bij de uitvoering van diverse projecten (bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe mobilehomes of aanleggen nieuwbouw of groen).
 • Aansturen en motiveren/coachen team techniek en groen.
 • Contactpersoon en handhaving voor jaargasten.
 • Het oplossen van voorkomende storingen bij gasten.
 • Onderhoud aan gebouwen en verhuur accommodatie.
 • Onderhoud aan Wifi en Cai netwerk.
 • Onderhoud aan zwembaden en glijbanen.

JE NEEMT HET VOLGENDE MEE

 • Je kunt goed organiseren en plannen en je bent gewend een het aansturen van een team.
 • Je hebt een technische achtergrond die varieert van elektra- en installatietechniek, bouwkundig of een andere technische achtergrond.
 • Jij bent in staat om gestructureerd te blijven werken in een hectische omgeving.
 • Je bent een teamspeler met een klant en servicegerichte houding.
 • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en staat sterk in je schoenen.
 • Je bent fulltime beschikbaar en flexibel om te werken in de weekenden, vakanties en op feestdagen.

WIJ BIEDEN JOU?

 • Salaris tussen € 3.500 – € 4.500 per maand.
 • Een werkgever die jou en jouw kwaliteiten als medewerker waardeert.
 • Een baan waar je mee mag groeien en denken in het Capfun concept.
 • Een fulltimebaan voor langere tijd en wat ons betreft tot aan jouw pensioen.
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien.
 • Uitdagende (technische) projecten zodat geen dag hetzelfde is.
 • Persoonlijke waardering, een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een camping die volop in ontwikkeling is, waarvan jij deel mag uitmaken!

OVER ONS

Wij zijn Capfun. Een Franse organisatie met de ambitie om in Nederland steeds verder te groeien. Wij zijn al aardig op weg met 17 parken maar groeien nog steeds hard. Jij als technisch manager hebt daar een grote rol in. Ons concept is gericht om het verblijf van een gast geweldig te maken. Dit staat dan ook echt centraal in onze aanpak en communicatie naar onze gasten maar ook zeker met onze faciliteiten. Dit betekent dat onze parken in transitie zijn. We plaatsen nieuwe zwembaden, speeltuinen of een nieuw theater, uitbreiding van de vakantiehuisjes of aanleg van groen. Alles wat er nodig is om de vakantie van onze gasten zo capFUN te maken. Meer weten, klik hier

SOLLICITEREN

Heb je interesse in deze vacature? Dan is jouw sollicitatie in een paar minuten geregeld. We hebben alleen jouw cv nodig.

Je krijgt binnen 48 uur een reactie van onze recruiter Carlijn. In een telefoongesprek nemen we de vacature samen nog eens door en plannen een afspraak. Je krijgt een gesprek met onze landelijke manager en het volgende gesprek is met de manager van Capfun Frankrijk. Klikt het? Dan ben je van harte welkom om kennis te maken met het park. Dat zorgt ervoor dat jij je nog beter kunt oriënteren op de baan en op jouw team. Als het van beide kanten klikt krijg je van ons een aanbieding. Welkom bij Capfun!

Heb je vragen? Bel of app dan naar Carlijn +33788065654, of mail naar cmonden@capfun.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld