Bekijk Cosign op:

Functie:
Technisch Medewerker Machinebouw

Dienstverband:
Fulltime (32-38 uur)

Locatie:
Cosign
Rheastraat 43
5047 TL Tilburg

Contactpersoon:
Willem Steenbakkers
06-21274640

Plaatsingsdatum:
09/01/2023

Vacature – Technisch Medewerker Machinebouw

Wil jij als Technisch Medewerker meer afwisseling, minder deadlines en ruimte om door te groeien in functie en salaris? Kom dan werken bij Cosign BV in Tilburg! In onze werkplaats op het industrieterrein Vossenberg 1, bouw jij groot formaat CNC Freesmachine van A tot Z.

Wat krijg jij van ons?

  • Een bruto maand salaris tussen de €2.500 en €4.500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring doen wij je een passend aanbod;
  • Wij betalen 100% van jouw pensioenpremie;
  • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • Een kleine maar hechte club met fijne arbeidsomstandigheden, zoals een duidelijk inwerktraject, flexibiliteit in werktijden, vrijheid in je werk, mogelijkheid om parttime te werken en ruimte om door te groeien in functie en salaris.

Wat ga je doen?

Als jij bij ons komt werken is jouw doel: Het van A tot Z kunnen bouwen van een CNC Freesmachine! Om dit te bewerkstellingen krijg jij een goed inwerktraject in jouw eigen tempo, met kwalitatief goede Europese onderdelen, verzorgd door je nieuwe collega’s en de twee eigenaren. Je zal merken dat je niet meer verbonden bent aan vele deadlines, jij werkt namelijk aan één project per keer onder een normale werkdruk.

Niet bekend met een CNC Freesmachine? Jouw toekomstige collega Ad-Twan kan jou hier meer over vertellen:

Het opbouwen van de CNC Freesmachine duurt gemiddeld zo’n 6 weken en bestaat uit 4 fases. Fase 1 is het frame opbouwen, het ruwere werk waar je kennismaakt met de machine als je bij ons aan de slag gaat. Fase 2 is het mechanische gedeelte, hier bouwen we de machine op in de specifieke wens van de klant. Fase 3 is het afstellen zodat die klaar is voor gebruik, zo kijken we bijvoorbeeld of de tandwieltjes goed lopen. Fase 4 is het elektronisch gedeelte waar de motor wordt geïnstalleerd samen met de kabels en laatste accessoires.

Voor mij is Cosign een kleine club met korte lijntjes, met afwisseling in werkzaamheden en invloed op hoe de machine eruit komt te zien. Iedereen staat vrij om zijn ideeën te uiten en proberen we deze ideeën ook samen uit. Terugschroeven naar hoe we het normaal doen, kan altijd nog.

Wie ben jij?

Herken jij jezelf in het onderstaande? Dan denken wij dat jij bij ons past!

  • Ervaring in een technische omgeving;
  • OF gewerkt in de machinebouw, gereedschapsmakerij of een ander bedrijf in de techniek;
  • OF een opleiding zoals MBO BOL techniek, SVMT, Elektronica, Mechatronica, werktuigbouwkunde of een vergelijkbare technische opleiding.

Herken jij jezelf niet in het bovenstaande, niet getreurd. Wij vinden het nog veel belangrijker wie jij bent! Beschik jij over technisch inzicht en heb je de behoefte aan een afwisselende baan in de machinebouw? Ook dan denken wij dat jij bij ons past, dus solliciteer snel en gemakkelijk zonder CV!

Ook als je wil doorgroeien of al klaar bent voor een rol als installatie- of servicemonteur ben jij bij ons van harte welkom.

Solliciteren

Druk op de sollicitatie knop, dan kun je heel gemakkelijk en zonder CV solliciteren. Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op. Wil je liever even bellen of mailen? Josien van der Hilst kun je bereiken op 013-544 31 47 of via j.vanderhilst@cosign.nl

Cosign

Cosign BV is sinds 1991 producent van groot formaat CNC Freesmachines. Met 7 collega’s leveren wij jaarlijks zo’n 15 tot 20 machines aan onze klanten. Wat Cosign BV onderscheidt is dat wij altijd werken met kwalitatief goede Europese onderdelen, goed opgeleid personeel en servicegarantie, waardoor onze producten decennialang meegaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.