Bekijk Essity op:

Functie:
Technisch Operator (ploegendienst circa 34 uur per week)

Locatie:
Essity Operations Gennep BV
Hoogveld 25
6598 BL Gennep

Contactpersoon:
Frans-Willem Dieleman
06-57745016

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Technisch Operator (ploegendienst circa 34 uur per week)

Essity in Gennep is op zoek naar Technische Operators. Als Technisch Operator ben je verantwoordelijk dat de productielijnen goed zijn afgesteld en productieaantallen worden behaald! Met jouw bijdrage zorgt Essity dagelijks voor hygiëne en welzijn van 500 miljoen mensen. Kom jij het team versterken?

De functie

Als technisch operator zorg jij ervoor dat de standaarden bij vervaardiging van incontinentiemateriaal gehandhaafd worden, jij bewaakt de productielijn en stelt de procesvariabelen bij. Je bedient zelfstandig verschillende productielijnen. Om het proces op gang te houden ga je (kort) mechanisch onderhoud uitvoeren. Je voorkomt storingen d.m.v. regelmatige inspecties en zorgt voor technische verbeteringen in het productieproces. Daarnaast is het belangrijk dat jij je technische kennis overdraagt aan het team.

Belangrijke kerntaken zijn:

  • Ombouwen, instellen en afstellen van de productielijn volgens werkinstructies;
  • Controleren van halffabricaten en eindproducten, uitvoeren van kwaliteitsmetingen en ingrijpen bij afwijkingen;
  • Voorkomen, analyseren en oplossen van storingen en doen van voorstellen inzake praktische verbeteringen met betrekking tot bediening, (product)controle, onderhoud, e.d.

Wij vragen

  • Minimaal een MBO-3 opleiding in een technische richting;
  • Technisch en analytisch inzicht.

Voor deze functie is het belangrijk dat je een proactieve werkhouding hebt en van aanpakken weet. Omdat je werkt met geavanceerde machines moet Essity volledig op je kunnen vertrouwen en is het belangrijk dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Sociale vaardigheden en humor worden gewaardeerd.

Wij bieden

Je krijgt de mogelijkheid zelfstandig te werken met grote, technisch complexe machines binnen een moderne fabriek. Bovendien heb je veel vrije tijd doordat je circa 34 uur per week werkt in een ploegendienstrooster. Je ontvangt een salaris van € 40.000,- bruto per jaar met groeimogelijkheden naar € 50.000,-.

Essity Gennep

Binnen de vestiging in Gennep worden incontinentiematerialen onder de merknaam TENA geproduceerd: onderleggers, slabben en incontinentieproducten van het type Flex, Slip en Pants.

Bij Essity in Gennep werken ongeveer 230 medewerkers, waarvan de meesten werkzaam zijn binnen de productie. Het bedrijf kent een cultuur waarin zelfsturing, verantwoordelijkheid en teamwerk centraal staan.

Vragen of solliciteren?!

Is je interesses gewekt in de functie? We komen graag met je in contact!
Een brief schrijven? Dat hoeft bij ons niet! Laat je CV achter via de sollicitatieknop en wij bellen jou!

Wil je meer weten? We vertellen je graag nog meer over wat we doen en met welke machines en technieken we werken. Stel jouw vragen aan Frans-Willem Dieleman via 06-57745016. Dat kan ook via WhatsApp.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.