Bekijk Alucol op:

Functie:
Technisch Project Engineer

Dienstverband
Fulltime (36-40 uur)

Locatie:
Alucol
Soerendonck 3
6086 BW Neer

Contactpersoon:
Frank Veelenturf
0475 260 203

Plaatsingsdatum:
16/04/2019

Technisch Project Engineer

Alucol in Neer (Li) is op zoek naar een Technisch Project Engineer. Ben jij voor Alucol de regelaar die verbeteringen door kan voeren, van verbouwingen tot het begeleiden van technische ontwikkelingen aan installaties? Dan ben jij de collega die wij zoeken.

Alucol

Alucol is een gevestigde naam binnen de anodiseerwereld en met trots mogen we aangeven dat we uniek zijn in de wereld als het gaat om anodiseren van onderdelen tot 22 meter lengte, daarnaast zijn we marktleider binnen de Benelux. Alucol is koploper op het gebied van kwaliteit, levertijd en toepassingsmogelijkheden en dat willen we graag zo houden.

Als onderdeel van het Zwitserse BWB zijn we ons verder aan het ontwikkelen en verbeteren. In de afgelopen jaren is onze groep medewerkers gegroeid tot 130, gepaard aan deze snelle groei komen natuurlijk ook de nodige uitdagingen.

Wat ga je doen?

Als Technisch Project Engineer zorg jij mede voor de verdere ontwikkeling van onze productieprocessen. Samen met de innovatieafdeling van Alucol zorg je voor alle veranderingen, vernieuwingen en verbeteringen. Veelal in de vorm van technische projecten die je van begin tot eind begeleidt.

Jij zorgt zelfstandig voor het organiseren en het (laten) uitvoeren van de projecten. Je bent de spin in het web en stemt af met de innovatiemanager, de productieafdelingen en de technische dienst.

Jij beschikt over een brede ervaring op zowel planning van projecten als het uitvoeren van technische werkzaamheden. Je schuwt geen bouwkundige uitdagingen, je mechaniseert graag nieuwe installaties en je regelt graag met kleppen de chemiestromen. Jij zorgt ervoor dat alle partijen die betrokken zijn bij het project weten wat er moet gebeuren. Jij bent altijd één stap vooruit aan het werken om ervoor te zorgen dat alles zo goed en efficiënt mogelijk verloopt.

De volgende projecten staan op jou te wachten;

 • Uitbreiding van de capaciteit door het vernieuwen en uitbreiden van het aantal productiebaden;
 • Automatisering van het verpakken;
 • Logistieke verbeteringen door optimalisering van de lay-out.

Functie-eisen

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een echte regelaar die kan plannen, communiceren en organiseren. Daarnaast beschik jij over:

 • HBO werk en denkniveau, in een technische richting (werktuigbouwkunde/bouwkunde of aanverwant);
 • Enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je kunt technische tekeningen maken en lezen;
 • Je bent communicatief vaardig en werkt graag samen met je collega’s.

Waarom past deze functie perfect bij jou?

 • Werken met een mooi product, een uniek proces en de hoogste kwaliteit;
 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Jij levert een belangrijke bijdrage in de groei van onze organisatie;
 • Alucol biedt jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Werken bij Alucol

Alucol is een sterke en ambitieuze organisatie met toekomstplannen gericht op groei en ontwikkeling. We bieden je een prettige en collegiale werkomgeving met goede vooruitzichten. Je ontvangt van ons een prima salaris € 4.000,- € 5.000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

Een eerste overeenkomst is voor bepaalde tijd, welke bij goed functioneren kan worden voortgezet door een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (cao metaalbewerkingsbedrijf).

Reageren?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Frank Veelenturf onze algemeen directeur via nummer 0475 260 203 of mobiel 06 51 893 894, appen kan natuurlijk ook. Je sollicitatie mag je versturen via de sollicitatiebutton.

Meer informatie over Alucol kun je vinden via www.alucol.nl.

Primatch ondersteunt Alucol bij de werving en selectie van deze vacature, met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie door derden niet.