Bekijk Den Braven op:

Functie:
Technisch Projectmanager

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Den Braven Benelux
Denariusstraat 11
4903 RC Oosterhout

Contactpersoon:
Yvonne Evers
0162-491000

Plaatsingsdatum:
30/11/2018

Technisch Projectmanager

Den Braven Benelux is op zoek naar een Technisch Projectmanager voor de twee productielocaties in Oosterhout en Giessen. Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in het leiden van projecten in een productieomgeving? En wil je graag werken voor een vooruitstrevende organisatie? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Wat ga je doen?

Als Technisch Projectmanager krijg jij een cruciale rol in het realiseren van projecten die belangrijk zijn voor de toekomst van Den Braven. Denk aan aanpassingen in ons machinepark met veel PLC- en AVG (Automated Guided Vehicles)-toepassingen tot aan grote verbouwingen; in deze functie ben jij georiënteerd op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

Jij wordt verantwoordelijk voor het initiëren, voorbereiden en uitvoeren van projecten, die zijn gericht op het verbeteren van de prestaties in onze fabrieken in Oosterhout en Giessen en op Operational Excellence: concurreren op de allerlaagste kosten.

In deze functie vorm je een team met één andere Technisch Projectmanager. En stelt een integraal projecten(jaar)plan en realistische budgetten op voor alle individuele projecten. Per project bekijk je hoe je gaat samenwerken. Je rapporteert hierover rechtstreeks aan de Industrial Director.

Bij Den Braven werken we volgens de LEAN en Six Sixma methode en met SAP als ERP-software.

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar een ervaren kandidaat die voldoet aan het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding in technische richting (bijvoorbeeld technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde);
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Projectmanager in een internationale productieomgeving;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en beheerst bij voorkeur ook de Duitse taal;
  • Je bent een kritische en goede sparringpartner voor ons management en hebt ervaring met meedenken om strategisch niveau;
  • Je bent proactief, gedreven en komt goed tot je recht in een dynamische werkomgeving;
  • Je hebt zowel technisch als bedrijfskundig inzicht.
  • Ervaring met en kennis van LEAN, Six Sigma en SAP is een sterke pré.

Wat bieden we jou?

Allereerst een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamisch en internationaal bedrijf. Daarnaast een moderne en professionele werkomgeving waarin pro activiteit gewaardeerd wordt. Je wordt omgeven door trotse en betrokken collega’s die zich voor 100% inzetten. We belonen je met een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we voldoende doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?

Bostik is wereldmarktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van smart adhesives. Met 14 Research & Technical Centres, meer dan 50 productielocaties, 6000 medewerkers en 125 jaar ervaring is Bostik actief in 40 landen. Bostik richt zich op drie ‘key markets’: Industrial, Construction en Consumer. Sinds 2015 opereert Bostik als zelfstandige onderneming onder de vlag van de multinational Arkema.

Den Braven is sinds 2016 een onderdeel van Arkema – Bostik. Den Braven is een internationale organisatie met ongeveer 1.200 medewerkers wereldwijd. Deze medewerkers werken verspreid over 8 productielocaties en 25 verkoop- en distributiekantoren. Den Braven is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays en leveren aan de bouw, industrie en doe-het-zelf branche.

De Benelux organisatie van Bostik – Den Braven bestaat uit 2 productielocaties in Nederland, een verkoopkantoor in ’s-Hertogenbosch en een verkoopkantoor in België. In totaal werken hier zo’n 400 medewerkers. De toekomst zien wij met vertrouwen tegemoet. Daarom hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in systemen, medewerkers en de productie-omgeving.

Wil je solliciteren?

Is je interesse gewekt? Dan zijn we benieuwd naar je sollicitatie! Je CV en motivatie kun je sturen via deze link: sollicitatie@denbraven.nl  Voor gedetailleerde informatie over de vacature kun je terecht bij Yvonne Evers (Senior HR Specialist) via telefoonnummer 0162-491000.

Ben je nieuwsgierig naar andere vacatures van Den Braven? Check dan onze website: www.denbraven.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van recruitmentbureaus worden niet op prijs gesteld.