Bekijk Optisport op:

Functie:
Technisch Specialist

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
regio West-Nederland

Contactpersoon:
Michiel de Rooij
06 508 62 917

Plaatsingsdatum:
24/12/2019

Technisch Specialist

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisure accommodaties, is voor de regio West-Nederland (Den Haag, Rotterdam, Amsterdam) op zoek naar een veelzijdig Technisch Specialist met een elektrotechnische achtergrond!

Wij zoeken een Technisch Specialist

Wil jij verantwoordelijk zijn voor alle technische aspecten en onderhoud, waardoor de gasten van Optisport veilig en verantwoord kunnen genieten van hun tijd?

Wat houdt de functie in?

Voor de regio West Nederland ben jij de Technisch Specialist waar wij op kunnen rekenen. Het is een mobiele functie, waardoor je veel verschillende accommodaties ziet en verbeterd. Je vindt het belangrijk dat de onderhoud optimaal is, waarbij je reparaties verricht en storingen oplost. Dit doe je met oog voor de wensen en behoeften van de gasten en de opdrachtgevers, waardoor deze functie extra leuk is.

Hoe voer je de functie uit?

Door jouw minimale VMBO kennis van regeltechniek en je certificaten op het gebied van NEN 3140, waterbehandeling en onderhoud, kan jij ervoor zorgen dat de gasten en je collega’s in een veilige omgeving zijn. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid om consignatiediensten te werken. Daarnaast ben je in bezit van Beheerder Brandmeldinstallatie of bereid om dit certificaat te behalen. Door jouw passie voor techniek, werkervaring en zorgvuldige manier van werken, draag jij bij aan veiligheid, hygiëne en kwaliteit van de accommodaties. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?

Je hebt 2.500 collega’s door heel Nederland en België, in de diverse sport- en leisurecentra; zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Jij werkt op diverse locaties, waardoor je verschillende collega’s van ziet van verschillende afdelingen.

Hoe brengen wij jou in beweging?

  • Salaris conform cao Zwembaden schaal 7;
  • 20% korting op Optisport sportproducten voor jou en je gezin bij alle Optisport locaties;
  • Jaarlijks Optisport feest met alle collega’s;
  • De best presterende locaties gaan een geheel verzorgd weekend naar het buitenland;
  • Incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers;
  • Tot slot hebben we een goede pensioenregeling en kan je daarnaast op vrijwillige basis gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

Ben je enthousiast?

Stuur je cv en sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Michiel de Rooij, Technisch Manager bij Optisport, via 06-50862917. Je kunt natuurlijk ook onze website bezoeken, www.optisport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.