Bekijk Hertek op:

Functie:
Technisch Support Medewerker (Brand)veiligheidssystemen

Locatie:
Hertek Groep
Copernicusstraat 8
6003 DE  Weert

Contactpersoon:
Suzan Levels
06 83 17 36 71

Plaatsingsdatum:
06/07/2021

Technisch Support Medewerker (Brand)veiligheidssystemen

Als technisch support medewerker ben je het eerstelijns aanspreekpunt voor onze klanten en de interne organisatie als het gaat om onze branddetectie, noodverlichts- en ontruimingssystemen. Jouw functie is afwisselend, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en vergt veel van de communicatieve vaardigheden in combinatie met gedegen technische kennis en overtuigingsvermogen.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor incident- en probleemafhandeling in geval van (complexe) technische storingen aan of vragen over producten en installaties.

Alle incidenten (storingen) en/of vragen komen binnen op de servicedesk. Vragen worden beantwoord en storingen worden remote opgelost of er wordt een engineer ingepland om de storing onsite bij de klant op te lossen.

Belangrijke speerpunten hierbij zijn:

 • Jij bent de specialist in telefonische ondersteuning en bijt je vast in elk technisch issue en gaat aan de slag om een zo efficiënt mogelijke oplossing te vinden.
 • Het administratief en financieel afhandelen van servicemeldingen.
 • Onderhouden van contacten met interne klanten ten behoeve van de optimalisatie van bedrijfsvoering.
 • Opvolgen van te nemen acties uit de rapportages.

Het support team bestaat uit 2 collega’s, waarbij het team uitgebreid wordt met een 3e support medewerker. Door middel van een wekelijks roulatiesysteem ben je verantwoordelijk voor de 1e lijns en 2e lijns incidenten en de administratieve afhandeling hiervan. Daarnaast wordt jouw functie uitgebreid met assemblagewerkzaamheden van project-specifieke apparatuur en het controleren en repareren van producten welke ter reparatie aangeboden worden.

Hierbij werk je nauw samen met de afdeling planning, productmanagement en (After) Sales en rapporteert aan de Teamleider After-Sales binnendienst.

Als ervaren technisch support medewerker zie jij kansen om onze servicedesk en de daarbij behorende processen en middelen naar een hoger niveau te tillen, om uiteindelijk efficiënter en effectiever te kunnen werken.

Het betreft een functie in dagdienst waarbij je op het kantoor in Weert werkzaam zal zijn.

Klantgericht en techniek

Dankzij jouw communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid én technische kennis, weet je de technische (complete) storingen correct op te lossen. Als zelfstarter die denkt in oplossingen, ga je voor kwaliteit en jouw (interne) klant staat altijd centraal. Je bent een echte teamplayer en weet je werk goed te plannen en organiseren.

Verder verwachten wij:

 • Een MBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een technisch support medewerker, servicedesk medewerker functie.
 • Ruime ervaring met oplossen van technische storingen aan installaties.
 • Denkt actief mee in het structureel verbeteren van de servicedesk. 

Ons aanbod

Werken bij de Hertek Groep betekent werken bij een succesvolle, dynamische en no-nonsense organisatie, die bekend staat om de goede werksfeer en waar hard werken én plezier maken hand-in-hand gaan. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Daarnaast bieden wij:

 • Een goed salaris
 • Een winstdelingsregeling
 • 30 verlofdagen per jaar met optie om dagen bij te kopen
 • Laptop en een telefoon
 • Goed pensioenfonds én een uitgebreid pakket aan verzekeringen
 • Enthousiaste collega’s met een mentaliteit “samen staan we sterk
 • Veel ontwikkel- en groeimogelijkheden
 • Ondernemende personeelsvereniging met leuke events

Hertek Groep

Veiligheid is voor iedereen van groot belang om onbezorgd te leven en te werken. Hertek garandeert deze veiligheid, welzijn en continuïteit voor mensen en middelen in gebouwen en voorkomt dat zij onnodig in gevaar komen. Van medewerkers in een kantoor, tot kinderen in een school en van kwetsbare inwoners van een verzorgingstehuis tot een kritische productielijn in een fabriek. Met bijna 200 medewerkers staat de Hertek Groep dagelijks klaar om voor haar klanten meesterwerken te leveren. Dit doet de Hertek Groep vanuit 4 Business Units:

 • Hertek Safety (Weert) garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen door het leveren van brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingssystemen.
 • Hertek Care (Weert) garandeert veiligheid en welzijn voor cliënten en medewerkers in de zorgsector door het leveren van zorg- en communicatiesystemen.
 • Hi-Safe (Dordrecht) borgt bedrijfscontinuïteit door het beperken van (brand)schade aan bedrijfsmiddelen door het leveren van blus- en explosie-onderdrukkingssystemen.
 • En vanuit de vestiging Hertek GmbH in Berlijn wordt brandveiligheid gewaarborgd voor de Duitse klanten van Hertek.

Kernwoord is PASSIE: medewerkers van de Hertek Groep hebben hart voor de zaak en werken elke dag met veel plezier binnen deze informele organisatie. Zij vieren hun successen met elkaar!

Interesse/ solliciteren?

Ben jij communicatief sterk en ben je op zoek naar een gave support functie binnen een energieke organisatie? Heb jij affiniteit met troubleshooting? Stuur dan jouw motivatie en cv.

Solliciteren kan online via de vacature op onze eigen website.

Meer weten over de vacature Technisch Support Medewerker?

Onze Recruiter, Suzan Levels, beantwoordt graag je vragen op +31 6 831 736 71.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Frank Ramakers, Manager After Sales Safety op +31 6 227 850 97.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.