Bekijk Levens Middleby op:

Functie:
Technisch Support Medewerker

Locatie:
Levens Middleby
Broekakkerweg 27
5126 BD Gilze

Contactpersoon:
Dymph van Puijenbroek (HR)
06 516 07 864

Plaatsingsdatum:
18/01/2022

Technisch Support Medewerker

Levens Middleby in Gilze (nabij Tilburg en Breda) zoekt een Technisch Support Medewerker voor een perfecte technische ondersteuning van onze monteurs. Ben jij technisch goed onderlegd, kan je snel schakelen en ben je op zoek naar een uitdagende technische binnendienst rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als technisch support medewerker heb je voornamelijk een adviserende en coachende rol. Je bent dé vraagbaak op het gebied van technische productkennis voor het service- en onderhoudsteam, het leverings- en installatieteam, de verkopers en de helpdesk. Je hebt zodoende een erg centrale rol binnen de organisatie. Als jouw collega’s vast lopen en niet meer weten hoe het probleem op te lossen, zorg jij voor de oplossing. Kortom een belangrijke schakel binnen het succes van Levens Middleby!

Werkzaamheden:

  • Ondersteunen van de interne klant (monteurs, sales, en helpdesk) en externe klant (leveranciers en MKB, dealers en key accounts) met technische productinformatie;
  • Verzamelen en beheer van technische informatie van de apparatuur en je zorgt voor adequate en actuele informatie. De informatie verwerk je in technische informatiebladen en onderhoudsplannen;
  • Het signaleren en rapporteren van afwijkingen aan de manager.

 Jouw profiel

Als technisch support medewerker ben je technisch goed onderlegd. Je kan snel schakelen, communiceert makkelijk met de verschillende afdelingen en je ziet het als een sport om goed op de hoogte te zijn en blijven van de benodigde technische (product)kennis.

Bij voorkeur heb je een afgeronde technische MBO(+) opleiding, richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar.

 Wat biedt Levens Middleby?

  • Zelfstandige en dynamische baan bij een informeel en groeiend familiebedrijf;
  • Direct in dienst en uitzicht op vast dienstverband;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. training en opleiding zowel intern als extern;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris tussen de €2700 en €3700 (afhankelijk van kennis en ervaring), goede pensioenregeling, 28 vakantiedagen, 3 ADV dagen en gezamenlijke lunches in onze Plaza!

Over ons

Levens Middleby is een snelgroeiend multinationaal opererend Brabants familiebedrijf, gevestigd in Gilze. Wij zijn gespecialiseerd in de import & afzet van professionele keukenapparatuur met een focus op a-kwaliteit – financiële en technische – dienstverlening.

Samen met de inzet van onze 100 medewerkers leveren wij onze goederen en diensten binnen diverse afzetkanalen; foodservice (bijv. La Cubanita, horeca algemeen), fastservice (bijv. KFC, New York Pizza), retail (bijv. Jumbo, Plus) en bakery (bijv. Le Pain Quotidien, BP, Shell). 

Enthousiast?

Dan komen we graag in contact met jou! Reageer via het sollicitatieformulier en we nemen contact met je op!

Voor vragen over de vacature of procedure kan je contact opnemen met Dymph van Puijenbroek (HR) via personeel@levensmiddleby.com of via 06 51607864.

Kijk voor meer informatie op www.levensmiddleby.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.