Bekijk Dentalair Products Nederland op:

Functie:
Technisch Tekenaar

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Dentalair Products Nederland BV
Wieldrechtseweg 26
3316 BG Dordrecht

Contact:
Danielle Wassink
06-40481138

Plaatsingsdatum:
12/02/2020

Technisch Tekenaar

Wij, Dentalair in Dordrecht, zijn op zoek naar een technisch tekenaar. Kun jij niet stoppen met tekenen, let jij altijd op details en heb je de ambitie om jezelf door te ontwikkelen binnen Dentalair? Solliciteer nu zonder CV!

Wat ga je doen?

Als technisch tekenaar bij Dentalair word jij betrokken bij de projectafdeling waar ze de bouw, ombouw en inrichting van gehele moderne tandartspraktijken realiseren. Wanneer een nieuw project wordt aangenomen zorg jij voor de basistekeningen die de offerte ondersteunen. Wanneer de offerte akkoord is, zorg jij daarna voor een volledige set afbouw tekeningen waarmee op de bouwlocatie kan worden gewerkt.

Wanneer het project in volle gang is of een praktijk gaat verbouwen word jij betrokken bij eventuele veranderingen of verbouwplannen om alle tekeningen weer geheel up to date te hebben.

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om zelf met ideeën te komen en om te brainstormen met projectleiders over de gemaakte keuzes in de indeling van de praktijk. Je bent een belangrijke schakel om samen met jouw andere collega’s te zorgen voor het succesvol afronden van het project.

Tijdens deze werkzaamheden vergaar je veel informatie, bereid je werkzaamheden goed voor en voer je deze in overleg met de projectleider uit. Daarnaast kijk je met een kritische blik naar jouw eigen werk en dat van jouw collega’s zodat alles met een hoge kwaliteitsnorm de deur uitgaat.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Ontvangen, beoordelen en verwerken van de tekeningen van de architect;
 • Het verwerken van het ontwerp in een bouwkundig 3D model met Revit;
 • Uitwerken van het ontwerp tot een volledige set afbouwtekening;
 • Contact onderhouden met projectleiders, ontwerpers en (bouw)partners;
 • Uitrekenen van benodigde hoeveelheden als; tegelwerk, vloerafwerking, behang e.d.;
 • Overzicht houden op de deadlines van uit te sturen tekeningen.

Wie is Dentalair?

Dentalair bestaat 58 jaar. Wij zijn vanuit oorsprong een bedrijf dat zich richtte op branche gerelateerde producten in de dentale wereld, waarbij wij de tijd ver vooruit waren. Naarmate de tijd vorderde en de vraag niet alleen op product niveau bleef groeien, maar tandartspraktijken ook advies zochten in de totale vormgeving en regelgeving van een praktijk, is Dentalbouw intern opgericht.

Met Dentalbouw heeft iedereen die altijd al gedroomd heeft van een eigen praktijk de mogelijkheid om onze jarenlange expertise op het gebied van bouwen en verbouwen van tandartspraktijken in te zetten en daarbij zijn/haar droom werkelijkheid te laten worden. Graag nodigen wij jou uit om hier deel van uit te maken.

Hoe ziet jouw team eruit?

Als technisch tekenaar kom je samen te werken op de projectafdeling met ca 9 andere collega’s. Jouw collega’s hebben verschillende expertises om samen de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Binnen Dentalair heerst een hele open cultuur, waarbij je op jouw collega’s kunt rekenen om het project succesvol af te sluiten.

Het team bestaat onder andere uit Projectleiders die ervoor zorgen dat de klantwens vertaald wordt tot concrete plannen, designers om het volledige interieur in 3D te schetsen, tekenaars die op basis van eerste gegevens een tekening opleveren en na een concreet geaccepteerde offerte de detailtekeningen maken voor de afbouw.

Daarnaast zorgen jouw collega’s dat de planning en de uitvoering van het project soepel en efficiënt verloopt.

Wat betekent werken bij Dentalair voor jou?

Werken als technisch tekenaar bij Dentalair betekent werken binnen een hecht team. Binnen een bedrijf wat klein is begonnen, maar sinds de uitbreiding naar 180 man nog steeds dezelfde familiare kernwaarden heeft.

Wij vinden het samen werken, dat elke medewerker zorgt voor het succes van ons bedrijf en dat medewerkers mee kunnen denken met de organisatie heel belangrijk. Onze organisatie is groot geworden door te ondernemen en kansen te pakken. Daar stimuleren wij jou ook in.

Verder bieden wij:

 • Een goed salaris op basis van ervaring en leeftijd;
 • 29 vakantiedagen;
 • Pensioensregeling;
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen;
 • Doorgroeimogelijkheden richting projectmanagement of design;
 • Mogelijkheden tot een laptop en telefoon;
 • Bedrijfsuitjes geregeld door de feestcommissie.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Jij bent iemand met een passie voor technisch tekenen. Je vindt het leuk om o.a. bouwtekeningen, plafondtekeningen, meubel tekeningen, technische installaties en vloertekeningen te maken. Jij denkt mee met de organisatie, bent steeds op zoek naar meer kennis en wil jezelf allround ontwikkelen als technisch tekenaar.

Verder bezit jij:

 • Een technische afgeronde MBO of HBO opleiding;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met technisch 3D tekenen;
 • Affiniteit met afbouw, interieurarchitectuur, vormgeving en interieurbouw.

Interesse?

Is bovenstaande rol als technisch tekenaar jou op het lijf geschreven en heb je interesse dan zien wij heel graag jouw sollicitatie tegemoet!

Heb je toch nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Danielle Wassink via 06-40481138. Appen mag natuurlijk ook!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.