Bekijk Essity op:

Functie:
Technisch Traineeship (met baangarantie)

Locatie:
Hoogveld 25
6598 BL Gennep

Contactpersoon:
Frans-Willem Dieleman
06-57745016

Plaatsingsdatum:
09/04/2019

Technisch Traineeship (met baangarantie)

Heb jij de ambitie om Projectleider of Manager te worden in een moderne en innovatieve productieomgeving? Zoek jij een traineeship waar je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen? Spreekt een internationale organisatie jou aan? Dan bieden wij jou de mogelijkheid een traineeship te doen bij Essity.

Jouw programma in 2 jaar

Starten als Technisch Trainee betekent in hoog tempo kennismaken met de verschillende facetten van de organisatie en opgeleid worden tot manager, engineer of projectleider in de techniek. Afhankelijk van jouw competenties en wensen.
Je gaat een aantal maanden werken op verschillende afdelingen, zowel binnen als buiten de productie. Je sluit het programma af door zelfstandig een project te leiden, waarin je jouw managementtalent kan laten zien. Als je alle fases succesvol uitvoert, ben je al na 2 jaar in staat zelfstandig een engineerings- of managementfunctie uit te voeren!

Het trainee programma samengevat:

  • Snel doorgroeien binnen een innovatieve technische omgeving;
  • Samenwerken met ervaren engineers;
  • Brede, praktische ervaring opdoen binnen verschillende afdelingen;
  • Intensief opleidingsprogramma met de juiste begeleiding door ervaren professionals;
  • Baangarantie bij afronden van het traineeship.

Wie wij zoeken

  • HBO/WO technische opleiding;
  • Je bent een Young professional met < 2 jaar werkervaring;
  • Pragmatische instelling!
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je deinst niet terug voor veranderingen en hebt een groot aanpassingsvermogen. Jij ziet complexe problemen als een uitdaging. Als persoon ben je leergierig, sta je open voor feedback, heb je doorzettingsvermogen en heb je een gezonde dosis humor. Essity kan in elke situatie op jou vertrouwen.

Wij bieden

Essity geeft jou de zeggenschap over je carrière, waardoor jij jezelf in hoog tempo maximaal ontwikkelt. Onderdeel van het opleidingsprogramma zijn bijvoorbeeld de trainingen: Root Cause Analyse, Centerlining, CIL, Leading Change en Situational Leadership.
Je wordt begeleid door een ervaren engineer en krijgt het vertrouwen om zelfstandig projecten uit te voeren en uiteindelijk een team aan te sturen. Als trainee ontvang je een startsalaris van €45.000 bruto per jaar.

Over Essity

Essity is een wereldwijd hygiëne- en gezondheidsbedrijf, toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. De naam Essity is een combinatie van de woorden essentials en necessities. Met succesvolle innovaties en duurzame oplossingen streeft Essity ernaar om ieder jaar meer mensen te bereiken met de noodzakelijke, essentiële oplossingen voor welzijn. Je kunt Essity herkennen aan de labels ; TENA, Tork, Leukoplast, Libresse, Lotus en Tempo.

Vragen of solliciteren?!

Kom jij jouw talent ontwikkelen bij Essity in Gennep? En geef je jouw carrière een superstart?
We komen graag met jou in contact!
Brief schrijven? Dat hoeft bij ons niet! Laat je CV achter via de sollicitatieknop en wij bellen jou!

Natuurlijk vertellen we jou graag nog meer over het traineeship en welke fases je gaat doorlopen. Stel jouw vragen aan Frans-Willem Dieleman via 06-57745016. Dat kan ook via WhatsApp!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.