Bekijk PNL cirulair funderen B.V. op:

Functie:
Technisch Verkoop Adviseur – Circulair Funderen

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
PNL cirulair funderen
Pegasusweg 4
5015 BZ Tilburg

Contact:
Emiel Pijnenburg | Algemeen directeur
013 536 00 60

Plaatsingsdatum:
09/06/2021

Technisch Verkoop Adviseur – Circulair Funderen

PNL in Tilburg is op zoek naar een Technisch Verkoop Adviseur. Ben jij een goede gesprekspartner als het gaat over techniek? Klus je zelf graag en heb je daardoor gevoel voor techniek of heb je ervaring met het geven van technisch advies? Dan willen we jou graag spreken. Je kunt direct bij ons beginnen!

Over PNL

PNL is een familiebedrijf met een klein en hecht team van momenteel 5 vaste medewerkers. Wij weten alles op gebied van circulair funderen. Dit is een milieuvriendelijk alternatief voor het traditionele betonfunderen. Onze Krinner schroeffundamenten zijn duurzaam, remontabel en tijdbesparend. Daarnaast brengen de schroeffundamenten geen blijvende schade toe aan de grond waarin ze gemonteerd zijn. Duurzamer en mooier kunnen we het niet maken!

Vanuit ons kantoor in Tilburg adviseren we onze klanten, maar we leveren en monteren in heel Nederland. Wij geloven dat circulair funderen het fundament van de toekomst is. Deze visie wordt gestaafd door de groeiende vraag naar circulair bouwen. Denk hierbij aan Tiny houses en Tiny offices, vakantiehuisjes, aanbouw aan huis of een overkapping. Vanwege deze groei zijn wij op zoek naar een Technisch Verkoopadviseur die onze binnendienst komt versterken.

Jouw rol

Als Technisch Verkoopadviseur adviseer je klanten (bouwbedrijven, constructeurs, installatie partners) over onze producten en oplossingen en de toepasbaarheid op hun bouwproject. Voornamelijk B2B maar soms ook particulier. Je werkt offertes uit, verwerkt orders, doet voorbereidende werkzaamheden en beantwoordt vragen. Vragen kunnen gaan over, de toepasbaarheid van ons product, levertijden en uitgebrachte offertes. Je bent zelf in de lead bij het stellen van je prioriteiten en krijgt de vrijheid om zelfstandig invulling te geven aan deze rol.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Wij zoeken een collega met gevoel voor techniek en affiniteit met bouw. Jij kunt goed het overzicht bewaren en bent in staat om je werk goed te plannen.

Je past perfect in ons team als je:

 • Klant- en servicegericht bent;
 • Een technische opleiding afgerond hebt;
 • Ervaren bent met het geven van technisch advies of een achtergrond hebt in de bouwsector, bijvoorbeeld als werkvoorbereider;
 • Een rijbewijs B hebt en bij voorkeur ook BE;
 • De Nederlandse taal uitstekend beheerst. Je communiceert veel met (potentiële) klanten, telefonisch en per mail.

Aanvullend

Je hebt er profijt van als je ook de Duitse taal beheerst. Je bent in ieder geval bereid om je op onze kosten hierin te ontwikkelen. Ook je aanhangrijbewijs kun je op korte termijn via ons behalen.

Voldoe je niet helemaal aan dit profiel, maar zie je genoeg raakvlakken waar je wel op matcht? Overtuig ons dan en reageer! We gaan er graag met je over in gesprek en zullen vooral naar de mogelijkheden kijken! 

Wij bieden jou

Naast een leerzame werkplek met veel vrijheid en een professioneel team met veel expertise bieden wij:

 • Een fulltime baan waar je echt stappen kunt maken;
 • Na een jaar de mogelijkheid op een vast contract;
 • Een goed salaris tussen de 2600 en 3600 euro, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. We zijn verbonden aan de CAO Hibin voor handel in bouwmaterialen;
 • Een halve dag vrij op je verjaardag, op voorwaarde dat jij trakteert!
 • De mogelijk om je rijbewijs E te halen, zodat jij af en toe, als je dat leuk vindt, naar projecten toe kunt om de montage te verrichten;
 • Tot slot het gezelschap van onze kantoorhond Pip.

Solliciteer direct!

Zorg jij ervoor dat we op een circulaire manier meer kunnen genieten van het buitenleven? Maak jij Nederland een stukje duurzamer en krijg jij energie van klantcontact op technisch gebied? Dan willen we jou graag als nieuwe collega verwelkomen!

Laat je contactgegevens achter via de sollicitatieknop!

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met onze directeur Emiel Pijnenburg. Bekijk ook onze website: www.pnl.nl

Emiel Pijnenburg | Algemeen directeur
emiel@pnl.nl
tel: 013 536 00 60

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.