Bekijk DrontenBouw op:

Functie:
Toekomstig Bedrijfsleider

Locatie:
DrontenBouw
Staalwijk 27
8251 JP Dronten

Contactpersoon:
André Rozenberg
06 466 97 375

Plaatsingsdatum:
16/07/2021

Toekomstig Bedrijfsleider

DrontenBouw zoekt een ervaren calculator/werkvoorbereider die de drive heeft om snel door te groeien naar

bedrijfsleider

Als ervaren calculator en werkvoorbereider in de bouw weet je wat je dagelijks doet. Bij DrontenBouw organiseer je het hele proces van aanvraag tot oplevering voor dezelfde klant. Je bent daarbij ook verantwoordelijk voor de budgetbewaking en de inkoop. Naar aanleiding van de huidige portefeuillegroei verwachten wij in 2022 te zijn gegroeid naar meer dan 20 collega’s en daarom is de behoefte ontstaan om jou te laten doorgroeien naar bedrijfsleider.

Als bedrijfsleider heb je een combifunctie en bestaan je dagelijkse werkzaamheden voornamelijk uit calculatie en werkvoorbereiding van onze bouwprojecten. Daarnaast pak je zelfstandig ook andere zaken op zoals personele aangelegenheden, kwaliteitscontrole en uiteindelijk ook het uitbouwen van de twee bedrijfsonderdelen nieuwbouw en service & onderhoud. Je hebt een hele vrije rol waarin je zelf de koers mag bepalen. Je legt verantwoording af aan André Rozenberg, want hij is de eigenaar. Tegelijkertijd is hij ook je sparringpartner.

Waarom wil je bij ons werken?

  • DrontenBouw is een bouwbedrijf dat in de omgeving van Dronten al meer dan 30 jaar bekend staat om het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk.
  • Vanwege duurzame groei in de orderportefeuille garanderen we baanzekerheid voor de lange termijn en voegen we je graag definitief toe aan ons team.
  • We starten de werkdag met alle collega’s samen aan de koffie in de kantine.
  • Als jij in ons investeert, investeren wij in jou!
  • Als calculator werkvoorbereider krijg je een goed salaris volgens CAO Bouw met een royale prestatietoeslag en een telefoon van de zaak. Het spreekt voor zich dat bij gebleken geschiktheid en doorgroei naar de functie van bedrijfsleider je beloning zal worden aangepast en ook een auto van de zaak bespreekbaar is.

Wat breng jij daarvoor mee?

  • HBO werk- en denkniveau. Competenties zijn belangrijker dan je diploma.
  • Meer dan 10 jaar bouwgerelateerde werkervaring.
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten en behoudt het overzicht.
  • Met jouw gedrevenheid weet je het team te motiveren en ben je een vraagbaak voor de klanten en collega’s.
  • Je houdt van werken in een team waarin iedereen elkaar kent.

Wil je solliciteren? Top! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is André Rozenberg bellen op 06-46697375 of laat je contactgegevens achter via de sollicitatiebutton. Wees welkom!

Tags: bouw, innovatie, techniek, HBO, Zwolle, Dronten, projectleider, bedrijfsleider, calculator, werkvoorbereider, calculator – werkvoorbereider, bouwkunde

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.