Bekijk Smartwares Group op:

Functie:
Trade Marketeer Princess

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Smartwares Group
Jules Verneweg 87
5015 BH Tilburg

Contactpersoon:
Elise van Harn
013 – 59 40 552

Plaatsingsdatum:
09/11/2018

Trade Marketeer Princess

Zit het ondernemerschap in je bloed en wil je samen met ons bouwen aan Marketing en Communicatie die de business optimaal ondersteunt? Wil je werken in een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Als Trade Marketeer Princess ben jij de professional die met creatieve en frisse energie het verschil gaat maken. Je bent de spil tussen Sales en Marketing. In deze creatieve en eigenzinnige functie ben je verantwoordelijk voor (met name) het merk Princess met als doel de doorverkoop bij de (r)etailer te stimuleren. Je werkzaamheden richten zich met name op de ontwikkeling en coördinatie van (online) consumentenpromoties, instore marketing en joint promoties. Voor de functie is een gezonde hands-on mentaliteit een echte must! 

Day @ the office

 • Je analyseert trends, markt- en concurrentieontwikkelingen met als doel het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van gerichte verkoopbevorderende activiteiten, zoals (klantspecifieke) consumentenacties, klantdagen, instore marketing en folderplaatsingen etc.
 • Je bent onderdeel van het Marketingteam, maar werkt nauw samen met de afdeling Sales. Zo sluit je regelmatig aan bij klantafspraken.
 • In samenwerking met de Brand Manager werk je daarnaast mee aan het opzetten, uitrollen en coördineren van landelijke joint/consumentenpromoties in Benelux. Je enthousiasmeert het Salesteam om met de acties aan de slag te gaan en draagt zorg voor de verdere uitrol van de acties richting klanten.
 • Je ondersteunt het Marketingteam in het uitrollen van het PR plan voor Benelux.
 • Alles wat je bedenkt werk je uit tot ijzersterke presentaties om klanten te enthousiasmeren en te overtuigen.

Musthaves?

 • HBO of WO opleiding afgerond op het gebied van Marketing & Communicatie, Commerciële Economie of Bedrijfskunde.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur heb je gewerkt in een creatieve consumentgerichte organisatie.
 • Je brengt creativiteit, energie, commercieel inzicht en daadkracht en je staat achter elk project dat je initieert, van begin tot eind.
 • Je hebt ervaring met het organiseren van consumentenacties, je bent ondernemend, overtuigend en gewend te presenteren.
 • Je bent een aanjager van vernieuwingen binnen je werkgebied. Je signaleert kansen, doet voorstellen en enthousiasmeert anderen in gezamenlijke acties.
 • Je beschikt over een waardevol netwerk om dingen voor elkaar te krijgen en weet klanten en consumenten aan ons te binden.
 • Je hebt een hands-on instelling en kunt goed zelfstandig werken, maar ook binnen een team werken.
 • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

What do we offer?

 • Een warm welkom door ruim 200 enthousiaste collega’s die jou graag wegwijs maken in jouw nieuwe, dynamische werkomgeving. Daarnaast nog eens ruim 150 internationale collega’s die jou laten zien hoe internationaal de Smartwares Group is!
 • Personeelskorting op alle producten in ons assortiment. Pas op! Je hele huis staat straks vol met onze merken!
 • Ruimte voor groei op het gebied van inhoud en verantwoordelijkheid;
 • Een grote personeelsvereniging met maandelijkse activiteiten!
 • Gezondheid is belangrijk. Daarom is er elke dag vers fruit!

Our business

Je gaat werken in een organisatie met veel internationale collega’s en collega’s vanuit de directe omgeving van Tilburg; aan accenten geen gebrek. Smartwares als bedrijf is in korte tijd gegroeid tot een bedrijf van meer dan 300 medewerkers. Dit maakt Smartwares een bedrijf met een nog van oudsher informele bijna familiaire sfeer met de kansen van een grote organisatie. We bieden onze producten aan onder onze eigen merken (o.a. Princess, Tristar, Smartwares, Topcom, Home Wizard), maar ook als private label merk voor retailers wereldwijd. Uitdagingen heb je hier voldoende en hard werken wordt gecombineerd met een goede sfeer. Dat proef je vooral tijdens gezellige personeelsborrels die regelmatig georganiseerd worden.

In deze functie kom je te werken binnen het Marketingteam, bestaande uit 3 Brand Managers en 1 Event Marketeer. Je rapporteert aan de Marketing Manager, maar werkt zeer nauw samen met het Sales team.

Ready for the future

In voor een vliegende start binnen Marketing & Communicatie? Weet jij hoe we binnen de steeds veranderende markt met passende oplossingen kunnen komen die onze business direct versterken? Reageer dan via de sollicitatiebutton door je CV en motivatiebrief te uploaden.

Contact

Elise van Harn| Corporate Recruiter
Recruitment
Tel: 088-5940552

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.