Bekijk IBN op:

Functie:
Trainer Mobiliteit & Empowerment

Dienstverband:
Parttime (28 uur)

Locatie:
IBN Participatie
Hockeyweg 5
5405 NC Uden

Contactpersoon:
Marion Maassen
(0413) 28 21 12

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Trainer Mobiliteit & Empowerment

Het bedrijfsonderdeel Participatie is op zoek naar een Trainer Mobiliteit & Empowerment. In deze rol lever je een essentiële bijdrage om (potentiele) medewerkers en re-integratiekandidaten voor te bereiden op werk, het vinden van werk en het behouden van werk op de reguliere arbeidsmarkt. Herken jij jezelf in deze uitdaging? Lees dan gauw verder en solliciteer!

Over IBN

IBN bestaat bijna 25 jaar en is met ruim 3.400 medewerkers één van de grootste werkgevers in het noordoosten van Brabant. In deze regio werken we voor 11 gemeenten in een netwerk van zo’n 750 bedrijven. Het is de missie van IBN om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden bij het benutten van hun talent en zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Want iemand die werkt, doet mee! Kijk maar eens naar onze filmclip: https://youtu.be/SOjV6w1Lfss 

Plaats in de organisatie

De Trainer Mobiliteit & Empowerment maakt deel uit van het Expertiseteam van het bedrijfsonderdeel Participatie. Dit bedrijfsonderdeel is specialist in instroom, ontwikkelen & begeleiden van mensen met als doel uitstroom naar werk. Het bedrijfsonderdeel bestaat uit 4 afdelingen; Control, Partnerships & projecten, Trajectregie en Expertisecentrum. Het team consultants van Trajectregie bestaat uit 10 collega’s.
https://www.ibn.nl/media/3323/onze-organisatie.jpg

Wat ga je doen?

Je richt je specifiek op het ontwikkelen en uitvoeren van de trainingen op het gebied van sollicitatievaardigheden en empowerment voor diverse doelgroepen en de begeleiding van mobiliteitswerksessies in samenwerking met de accountmanager.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren trainer die mensen kan enthousiasmeren en in beweging krijgt. Je hebt meerjarige ervaring in het geven van trainingen op het gebied van sollicitatievaardigheden, mobiliteit en empowerment. Je hebt kennis van de arbeidsmarkt en weet – in samenwerking met de accountmanager en trajectregisseur – werkgevers te benaderen en kansen te creëren voor plaatsing van de kandidaten. Je bent een verbinder pur sang en resultaatgericht. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur een trainersopleiding
  • 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Sterke organisatorische vaardigheden

Wij bieden

Een enerverende functie met volop ruimte om uitdagingen op jouw eigen manier op te pakken en vorm te geven. Je komt te werken binnen een stabiele en vooruitstrevende organisatie waar samenwerking de sleutel tot succes is. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een bruto maandsalaris van maximaal € 3376,- op basis van een 36-urige werkweek, exclusief 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering. Daarnaast ontvang je een tablet en telefoon en kun je gebruik maken van flexibele werktijden.

Meer informatie en solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marion Maassen (Manager regie & expertise), bereikbaar via nummer (0413) 28 21 12.  Graag ontvangen we je actuele CV en motivatie voor 27 mei 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.