Bekijk IBN op:

Functie:
Trajectregisseur

Dienstverband:
Parttime (32-36 uur)

Locatie:
IBN Participatie
Hockeyweg 5
5405 NC Uden

Contactpersoon:
Marion Maassen
(0413) 28 21 12

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Trajectregisseur

Het bedrijfsonderdeel Participatie is op zoek naar een Trajectregisseur die verantwoordelijk is voor het ontwikkeltraject van medewerkers en het opzetten van samenwerkingsverbanden met diverse partners. In deze rol zorg je voor de matching, bemiddeling en detachering bij samenwerkingspartners. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan gauw verder en solliciteer!

Over IBN

IBN bestaat bijna 25 jaar en is met ruim 3.400 medewerkers één van de grootste werkgevers in het noordoosten van Brabant. In deze regio werken we voor 11 gemeenten in een netwerk van zo’n 750 bedrijven. Het is de missie van IBN om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden bij het benutten van hun talent en zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Want iemand die werkt, doet mee! Kijk maar eens naar onze filmclip: https://youtu.be/SOjV6w1Lfss

Plaats in de organisatie

De trajectregisseur is werkzaam binnen de afdeling Trajectregie en arbeidsbemiddeling in het bedrijfsonderdeel Participatie. Dit bedrijfsonderdeel is specialist in instroom, ontwikkelen & begeleiden van mensen met als doel uitstroom naar werk. De trajectregisseur is een nieuwe functie en valt direct onder de Manager Regie & Expertise. Het bedrijfsonderdeel bestaat uit 4 afdelingen; Control, Partnerships & projecten, Trajectregie en Expertisecentrum. Het team consultants van Trajectregie bestaat uit 10 collega’s. https://www.ibn.nl/media/3323/onze-organisatie.jpg

Wat ga je doen?

Als trajectregisseur geef je vorm aan het ontwikkeltraject van mensen en bied je begeleiding naar regulier werk. Je verzorgt de intake, diagnose, plaatsing én (job)coaching van de medewerker in een ontwikkeltraject. Dit kan zowel een ontwikkeltraject in een werkleerlijn, als in een detachering zijn.

Je stelt het ontwikkelplan op, geeft opdracht voor de uitvoering van het plan, volgt de voortgang, stuurt bij en zorgt dat doelstellingen behaald worden. Ook nazorg bij uitstroom valt onder jouw verantwoording. Kortom je bent bij het hele traject betrokken en draagt hiervoor de verantwoordelijkheid met de bijbehorende bevoegdheden. Dit maakt jouw functie dynamisch en veelzijdig. Samengevat verzorg jij de matching, plaatsing en jobcoaching bij detachering. Daarbij zijn jouw dagelijkse taken: intake, diagnose, jobcoaching, gespreksvoering en rapportage.

Wie ben jij?

Je bent mens- en klantgericht, doel en resultaatgerichtheid zijn voor jou belangrijk, maar hierbij houd je altijd rekening met de capaciteiten en talenten van je medewerkers. Je streeft naar een doorlopende én duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding
  • 2-5 jaar werkervaring in en soortgelijke functie, met nadruk op jobcoaching en bemiddeling
  • Sterke organisatorische vaardigheden

Wij bieden

Een brede en dynamische functie met bijpassende bevoegdheden. Daarbij is er ruimte om uitdagingen op jouw eigen manier op te pakken en vorm te geven. Je komt te werken binnen een stabiele en vooruitstrevende organisatie waar samenwerking de sleutel tot succes is. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een bruto maandsalaris van maximaal € 3376,- op basis van een 36-urige werkweek, exclusief 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering. Daarnaast ontvang je een tablet en telefoon en kun je gebruik maken van flexibele werktijden.

Meer informatie en solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marion Maassen (Manager regie & expertise), bereikbaar via nummer (0413) 28 21 12.  Graag ontvangen we je actuele CV en motivatie voor 27 mei 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.