Bekijk Facility Kwadraat op:

Functie:
Vastgoed Inspecteur/Adviseur NEN 2767

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Facility Kwadraat
Europalaan 10
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Contactpersoon:
Tessie Molkenboer
088 5325 125

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Vastgoed Inspecteur/Adviseur NEN 2767

Ben jij goed in het inspecteren van gebouwen en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP)? En word jij enthousiast van het begeleiden van klanten bij het tot uitvoering brengen van het onderhoudsplan? Dan ben jij de inspecteur die Facility Kwadraat zoekt.

Jouw functie

In de functie van Vastgoed Inspecteur ga jij je bezighouden met het inventariseren en inspecteren van gebouwen. Je voert overleg met de opdrachtgevers op locatie en stelt meerjarenonderhoudsplannen samen.

Naast het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan begeleid je de opdrachtgever bij de afstemming van het plan op het vastgoedbeleid, de beschikbare financiële middelen en de concrete uitvoering van het plan. Dit doe je vanuit jouw eigen expertise. Je gesprekspartners zijn veelal vastgoedmanagers, facilitaire managers en hoofden technische diensten.

De uitdaging van deze rol zit met name in het zelfstandig uitvoeren van de inspectie in combinatie met het uitbrengen van een helder advies. Je werkt met ons softwareprogramma WISH. WISH helpt je bij het opstellen van het beste advies zodat jouw klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau maximaal voordeel behalen.

Jouw belangrijkste taken

 • Het inventariseren en inspecteren van gebouwen volgens de conditiemetingsmethodiek NEN2767;
 • Het verwerken van de inspectiegegevens in eigen FMIS software WISH en het vervaardigen van inspectierapporten, adviezen en meerjarenonderhoudsplannen;
 • Het implementeren van het MJOP in de organisatie van de opdrachtgever.

Over jou

 • Je bent in het bezit van relevante afgeronde hbo-opleiding;
 • Je hebt een certificering als Bouwkundig Inspecteur Conditiemeting NEN 2767 of bent bereid deze te halen;
 • Je hebt technisch en cijfermatig inzicht;
 • Je bent communicatief vaardig en haalt plezier uit je klantencontacten;
 • Je bent toe aan een 2e of 3e stap in jouw carrière. 

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om je via Facility Kwadraat te certificeren in NEN 2767 en verder te ontwikkelen op vastgoedgebied;
 • Een zelfstandige en afwisselende binnen- en buitenfunctie waarin je veel van je eigen initiatief kwijt kunt;
 • Wij zijn gevestigd in een splinternieuw modern kantoor in Den Bosch aan de A2 en zijn makkelijk bereikbaar;
 • We bieden een goed maandsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring en een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden zoals zakelijke auto, mobiele telefoon en tablet;
 • Je start in deze functie met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
 • Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé en sluiten de week daarom graag samen met jou af met een gezellig drankje en hapje.

Wie zijn wij?

Wij helpen organisaties al meer dan 25 jaar bij het krijgen van grip op het onderhoud en beheer van vastgoed en de facilitaire processen die zich daarin afspelen. We werken met 15 medewerkers hard aan het succes van Facility Kwadraat. Wij kennen een platte organisatiestructuur en de cultuur is informeel, dynamisch en resultaatgericht. De werkomgeving is prettig met hulpvaardige collega’s. Op basis van de wensen en eisen ontwikkelen we specifiek voor de klant een model onderhoudsplan dat voldoet aan de conditiemeting NEN 2767. We gebruiken daarbij ons eigen modern Facility Management Informatie Systeem (FMIS) WISH in de Cloud. WISH kent handige mobiele software oplossingen voor tablets en heeft 20.000 gebruikers. We zijn een kleine innovatieve organisatie met een grote naam binnen ons specialisme!

Interesse of vragen?

Jij weet hoe belangrijk vastgoed is en je wilt je klant graag helpen dit zo goed mogelijk te onderhouden. Goed onderhouden vastgoed zorgt immers voor een betere uitstraling naar bezoekers van het pand en interne medewerkers. En dus voor een fijnere algemene beleving. Jij, als inspecteur, wil daar graag een belangrijke steen aan bijdragen!

Zo enthousiast dat je direct wilt reageren? Klik dan op de sollicitatie-button.

Primatch ondersteunt Facility Kwadraat bij de werving van deze vacature. We horen graag wat je in deze functie aanspreekt. Contact opnemen kan met Tessie Molkenboer (recruiter). Tessie is bereikbaar op tel: 088-532 51 25.

Kijk voor meer informatie ook op onze website www.facility2.nl.

Primatch ondersteunt Facility Kwadraat bij deze werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.