Bekijk Gemeente Waalwijk op:

Functie:
Verkeerskundige

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Gemeente Waalwijk
Taxandriaweg 6
5141 PA Waalwijk

Contactpersoon:
Marijn Weterings
0416-683456

Plaatsingsdatum:
05/04/2022

Verkeerskundige

Kom jij ons team versterken als verkeerskundige? We hebben genoeg te doen want we timmeren al jaren aan de weg! Met jouw studie verkeer en vervoer en jouw ervaring weet jij onze ambities mee waar te maken. We hebben duurzaamheid en innovatie hoog op de agenda staan. Interessant? Dan maken wij graag kennis met jou!

Waarom deze baan?

We zoeken een verkeerskundige die ervoor zorgt dat we slimme en goede keuzes maken over mobiliteit en bereikbaarheid.

Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen, uitwerken en evalueren van een samenhangend verkeer- en vervoerbeleid. Daarnaast heb je een adviserende rol bij stedenbouwkundige ontwikkelingen als bij de voorbereiding van verkeerskundige projecten.

We zijn een gemeente zonder treinverbinding. Op het gebied van mobiliteit maakt dit het speelveld interessant, want hoe zorgen we ervoor dat we vaker de fiets pakken of het openbaar vervoer en minder vaak de auto. Dit in alle drie de kernen: Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle.

We denken mee over verkeerssituaties voor de inwoners of bedrijven en instellingen. Moeten er drempels komen en waar leggen we die dan neer? Dit hoeven we gelukkig niet alleen te beslissen, want bewoners mogen vaak meedenken en meepraten.  Door goed te luisteren en alle belangen in de gaten te houden maken we de juiste keuzes.

Het team

Team Ontwerp Openbare Ruimte is een enthousiast team met ambitie. De mensen in het team werken nauw met elkaar samen om de openbare ruimte verder te ontwikkelen en op orde te houden. Het team bestaat uit ongeveer 25 professionals (o.a. projectleiders, werkvoorbereiders/ontwerpers, projectbegeleiders en beleidsmedewerkers) en een teammanager. Zij zetten zich in op groenvoorziening, waterhuishouding, riolering, verkeer, GEO en verschillende diverse (civiele)projecten.

Wanneer succesvol?

  • Je hebt een Hbo-opleiding voor verkeer en mobiliteit.
  • Je hebt je ervaring opgedaan binnen de gemeentelijke overheid of een adviesbureau of je hebt een andere passende achtergrond.
  • Je hebt een passie voor ruimtelijke ordening en aanpalende vakgebieden en met jouw praktische instelling weet je visie te vertalen naar concrete resultaten.

Dit bieden we

Wij bieden jou een kwalitatief hoogwaardige baan aan bij een ambitieuze gemeente. Je krijgt veel vrijheid in jouw functie, werkdagen en uren. Wij bieden jouw projecten met zowel een stads als een dorps randje hetgeen je werk dynamisch maakt.

Onze kernwaarden zijn; Vitaliteit, Leren & ontwikkelen, Eigenaarschap en Partnerschap. Wij doen er dan ook alles aan om te zorgen dat jij:

  • Lekker in je werk en je vel zit;
  • Voldoende mogelijkheden krijgt om verder te groeien als mens en in je rol;
  • Goed weet bij wie je terecht kunt voor overleg;
  • Voelt dat je binnen een hecht team werkt;
  • Ervaart dat je vrijheid hebt in je werk en je eigenaar voelt van je ontwikkeling, het team, de werkprocessen en de sfeer op de afdeling.

Wij bieden een interessante, veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische gemeente. Het salaris hangt af van leeftijd, opleiding en ervaring. Cao-gemeenten, schaal 10 met maximaal €4671 (peildatum 1 april 2022) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Je kan deels thuiswerken. En we hebben veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze leuke en afwisselende functie? Dan ontvangen we graag je sollicitatie graag via de button.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marijn Weterings, Teammanager Ontwerp Openbare Ruimte, telefoon: 0416-683456 of mweterings@waalwijk.nl.

Bij voldoende aanknopingspunten nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld