Bekijk Kvik op:

Functie:
Verkoopadviseur Keukens

Dienstverband:
Part- / Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Kvik Amersfoort
Amsterdamseweg 37D
3812 RP Amersfoort

Contactpersoon:
Danielle Wassink
06 404 811 38

Plaatsingsdatum:
14/05/2021

Verkoopadviseur Keukens

Heb jij affiniteit met interieur, styling & design? Wil jij deel uit maken van een jong top team waar je wordt getraind om een ervaren, sociale Verkoopadviseur te worden en waar je ook nog elke zondag lekker vrij bent? Dit is jouw kans, wordt Verkoopadviseur bij Kvik Amersfoort voor 32-40 uur!

Waarom wil je als Verkoopadviseur werken bij Kvik Amersfoort?

Iedereen heeft recht op een coole keuken én een coole koopervaring. Deze instelling vind je bij alle Kvik winkels terug, maar is ook zeker van toepassing op ons. Wij zijn keukenexperts en doen er alles aan om de droomkeuken van klanten waar te maken. Erg trots zijn we dan ook dat we in 2018 zijn uitgeroepen tot de Kvik winkel met de hoogste klanttevredenheid, en daarbij in 2019 & 2020 zelfs tot beste Kvik winkel van Nederland.

Met onze goede begeleiding en trainingen mag één van onze nieuwste medewerkers prijs van Rookie of the Year ontvangen! Bekijk ook onze Google Reviews om te zien wat onze klanten van ons vinden.

Aan het werk als Verkoopadviseur bij Kvik

Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens en badkamermeubels worden verkocht doorbreken, want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op sociale verkoop, en niet op prijsonderhandeling. Uiteraard ben je wel commercieel en durf je – als het nodig is – om een deal te vragen.

Jij leert Kvik kennen via e-learning en training on the job in de showroom in Amersfoort. Onze verkoopadviseurs zijn onze grootste fans en vinden het geweldig klanten te enthousiasmeren!

Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs.

Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs.

Als je duidelijk hebt wat de klant wil, krijg jij de voortrekkersrol in het verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het Kvik assortiment en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma biedt alle mogelijkheden om te ontwerpen. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en dan kan de deal je bijna niet meer ontgaan.

Is de offerte getekend? Dan blijf je als Verkoopadviseur het aanspreekpunt voor klantenservice, tot en met de oplevering van de verbouwing. Je bent van begin tot eind betrokken. Elke keuken die jij verkoopt wordt jouw eigen project.

Fun fact: Wanneer je een ervaren adviseur bent, mag je ook op home visit bij onze klanten, om jouw ontwerp op maat te tekenen!

Wat je wil weten over Kvik Amersfoort

Kvik Amersfoort wordt gerund door franchisenemer Joeri Gimberg. Samen met 4 adviseur collega’s en 4 collega’s in het magazijn, staat hij voor praktisch gemak, de transparante prijsstelling en het prachtige design van Kvik (www.kvik.nl). Door ruime ervaring binnen de Kvik familie zijn wij uitstekend in staat om wensen en dromen tot waarheid te promoveren. Iedereen een mooie coole keuken, daar gaan we voor! Benieuwd wie wij zijn? Kijk op www.kvik.nl/amersfoort.

Klanten zijn uiteraard welkom voor een afspraak in de winkel. Maar we zijn ook beschikbaar voor video meetings, waarin klanten vanachter de keukentafel een gesprek met ons voeren over een nieuwe keuken. Alvast een voorproefje? Kijk dan hier voor een digitale tour door onze winkel.

Wie zijn onze klanten?

In Amersfoort hebben we veel klanten uit Soest, Baarn, Leusden, Nijkerk en ’t Gooi. Maar relatief ook veel buiten de regio, vanwege de centrale ligging en omdat we met de auto makkelijk bereikbaar zijn. Onze klanten hebben smaak en gevoel voor trends en design. Mensen die het écht waarderen als jij als Verkoopadviseur goed luistert en de tijd neemt.

Wat wij jou bieden als Verkoopadviseur

Werken binnen een jong verkoopteam met veel passie en energie. Wij geven jou de ruimte om alles goed te leren en wie weet; word jij bij Kvik wel de volgende rookie of the year!

Verder bieden wij:

  • Eigen keuze voor een werkweek van 32 tot 40 uur
  • Toffe werkomgeving met Deense design keukens en badkamers
  • Persoonlijk inwerktraject
  • Verder ontwikkelen als vakspecialist via de Kvik Academie
  • Vast salaris van € 2.200 – € 2.800 bruto per maand op basis van fulltime
  • Daar bovenop: interessante bonusregeling

Jouw profiel

Jij hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding en affiniteit met design & interieur. Om van deze baan een succes te maken is jouw gevoel voor klanten en jouw persoonlijke motivatie essentieel.

Verder is het belangrijk dat je op zaterdag wil werken, want dan bezoeken de meeste klanten onze winkel. Van maandag tot en met donderdag ben je ook flexibel om ’s avonds verkoopgesprekken of video meetings in te plannen. Uiteraard krijg je doordeweeks daar jouw vaste vrije dag voor terug. Op zondag zijn wij gesloten!

Solliciteren naar de vacature van Verkoopadviseur

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer! Voor vragen bel of app je met Danielle Wassink via 06-40481138.

Kvik Amersfoort wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Als je zonder klachten bent, dan ben je ook in coronatijd welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in onze winkel. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van de RIVM.