Bekijk Kvik op:

Functie:
Verkoopadviseur Keukens

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Kvik Eindhoven
Ekkersrijt 4147
5692 DD Son

Contactpersoon:
Rudolf van Gastel
06 247 59 753

Plaatsingsdatum:
14/11/2018

Verkoopadviseur Keukens

Kvik Eindhoven is op zoek naar een Verkoopadviseur Keukens. Heb jij vanuit je werkervaring affiniteit met retail en interieur? Of werk je nu als keukenverkoper en wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen? Dan is dit jouw baan!

Jouw uitdaging

Als Verkoopadviseur ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want prijzen bij Kvik zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies en niet op harde prijsonderhandeling.

Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken, badmeubels of garderobekasten. Klanten die in onze winkels komen, voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren, mee te denken en praktische oplossingen te bieden, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer of garderobekast. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs.

Je toont enthousiast het Kvik assortiment en laat zien welke mogelijkheden er zijn. Jouw ruimtelijk en technisch inzicht is belangrijk bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan!

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;
  • Je hebt vanuit werkervaring affiniteit met retail en interieur, bij voorkeur ook al met keukens;
  • Je zoekt een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • Je bent bereid om in het weekend te werken, omdat dan de meeste klanten onze winkel bezoeken.

Wij bieden

  • Informele en familiaire werksfeer;
  • Mogelijkheden om je via de Kvik Academie verder te ontwikkelen als vakspecialist;
  • Goed salaris dat aansluit op jouw ervaring;
  • Aanvullende bonus die maandelijks wordt uitgekeerd;
  • Direct dienstverband bij Kvik, zonder dat er een uitzendbureau tussen zit.

Over Kvik

Kvik (www.kvik.nl) is een van oorsprong Deense designer van keukens, badkamers en garderobekasten. Vanuit het motto “iedereen heeft recht op een coole keuken” zijn in de afgelopen jaren al 150 Kvik winkels geopend in Scandinavië, Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Azië. In Kvikwinkels wordt een compleet assortiment van moderne keukens, badkamers en garderobekasten verkocht voor eerlijke prijzen.

De winkellocatie Eindhoven is gevestigd op Meubelplein Ekkersrijt in Son. Yvonne van den Bosch is hier de trotse franchisenemer van ons Kvik-concept en werkt met 6 collega’s aan het succes van de winkel. Benieuwd wie ze zijn? Kijk dan op https://www.kvik.nl/winkel-zoeken/kvik-eindhoven.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer. Voor vragen kun je bellen op appen met Rudolf van Gastel via telefoonnummer 06 247 59 753.

Primatch ondersteunt Kvik bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.