Bekijk Kvik op:

Functie:
Verkoopadviseur

Dienstverband:
Fulltime (38 uur)

Locatie:
Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort
Roesiel 15
1043 BL Amsterdam

Contactpersoon:
Debby Reemers
06 216 216 93

Plaatsingsdatum:
11/09/2020

Verkoopadviseur

Kvik Amsterdam Westpoort is op zoek naar twee energieke en resultaatgerichte Verkoopadviseurs (fulltime, 38 uur per week). Ben je een topverkoper in de woonbranche en wil je de stap zetten naar Deens Design? Dit is jouw kans!

Jouw uitdaging als Verkoopadviseur van Keukens, badmeubels en garderobes

Als verkoper bij Kvik Amsterdam Westpoort ga jij de traditionele manier waarop keukens, badmeubels en garderobekasten worden verkocht doorbreken, want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op sociale verkoop, en niet op prijsonderhandeling. Uiteraard ben je wel commercieel en zorg je ervoor dat de deal naar volle tevredenheid wordt gesloten.

Onze verkoopadviseurs zijn onze grootste fans en vinden het geweldig klanten te enthousiasmeren!

Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs.

Als je duidelijk hebt wat de klant wil, neem jij de voortrekkersrol in het verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het Kvik assortiment en welke mogelijkheden er zijn. Ruimtelijk inzicht is belangrijk bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma biedt alle mogelijkheden om te ontwerpen. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en dan kan de deal je bijna niet meer ontgaan.

Jouw inwerktraject

In jouw eerste maanden leer je Kvik kennen via e-learning en training on the job in de showroom op Woonboulevard Westpoort in Amsterdam. Voortdurende scholing op commercieel-technisch gebied en persoonlijke ontwikkeling maken hier deel van uit. En dan is er ook nog een meerdaagse kennismaking en training bij Kvik A/S in Denemarken!

Jouw profiel

Jij hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding en verkoopervaring in de woonbranche, ervaring in de keukenbranche zou helemaal ideaal zijn. Om van deze baan een succes te maken is het belangrijk dat je voor verschillende type klanten verschillende verkoopstijlen kunt hanteren. En het zorgvuldig uitwerken van de order is voor jou vanzelfsprekend.

Verder vinden we het belangrijk dat je wil werken op koopavond op donderdag, op zaterdag (10:00-17:00 uur) en op zo’n 12 koopzondagen per jaar (12:00-17:00 uur). Want op deze dagen bezoeken de meeste klanten onze winkel.

Wat wij jou bieden als Verkoopadviseur

  • Toffe werkomgeving met Deense design keukens, badmeubels en garderobes
  • Hecht team dat nauw samenwerkt
  • Persoonlijk inwerktraject, een combinatie van e-learning en training on the job
  • Verder ontwikkelen tot Top Gun via de Kvik Academie
  • Vast salaris van € 2.000 – € 3.000 bruto per maand
  • Persoonlijke bonusregeling
  • Direct dienstverband bij Kvik

Het verhaal van Kvik Amsterdam Westpoort

Onze vestiging op Woonboulevard Westpoort in Amsterdam is een van de grootste Kvik winkels (www.kvik.nl) in Nederland. Het is er lekker druk en we hebben veel aanloop van potentiële klanten. De winkel wordt al bijna 15 jaar gerund door Dick en Angeline van der Zwaan en bestaat naast Verkoopadviseurs uit een enthousiast team van collega’s op de binnendienst, in het magazijn en in de montage. Benieuwd wie wij zijn? Kijk op https://werkenbijkvikamsterdamwestpoort.com/.

Klanten zijn altijd welkom voor een afspraak in de winkel. Maar we zijn ook beschikbaar voor video meetings, waarin klanten vanachter de keukentafel een gesprek met ons voeren over een nieuwe keuken. Alvast een voorproefje? Kijk dan hier voor een digitale tour door onze winkel.

Solliciteren naar de vacature van Verkoopadviseur

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer! Voor vragen bel of app je met Debby Reemers. Haar nummer: 06-216 216 93.

Kvik Amsterdam Westpoort wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Als je zonder klachten bent, dan ben je ook in coronatijd welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in onze winkel. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van de RIVM.