Bekijk Kvik op:

Functie:
Verkoopadviseur

Dienstverband:
Part- / Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
Kvik Duiven
Cartograaf 10
6921 EZ Duiven

Contactpersoon:
Danielle Wassink
06 404 811 38

Plaatsingsdatum:
23/06/2020

Verkoopadviseur

Kvik Duiven is op zoek naar een Verkoopadviseur voor 32 tot 40 uur per week. Heb jij affiniteit met interieur, styling & design en relevante ervaring in de retail? En wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen en zelf kiezen of je parttime of fulltime wil werken? Dit is jouw kans!

Waarom wil je als Verkoopadviseur werken bij Kvik Duiven?

Stel, je wil een nieuwe keuken en je woont in de regio Arnhem. Dan ga je gegarandeerd een kijkje nemen in Duiven, want dit woonwinkelcentrum trekt tegen de 5 miljoen bezoekers per jaar. Sinds kort is er nog meer aanloop van nieuwe klanten, want Loods 5 heeft zich tegenover onze winkel gevestigd. Dus is het lekker druk, vooral op zaterdag en dat biedt heel veel kansen!

Wie zijn jouw klanten?

Op het woonwinkelcentrum in Duiven hebben we veel klanten uit Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen en dorpen in Gelderland. Maar relatief ook veel buiten de regio, omdat we centraal gelegen en met de auto makkelijk bereikbaar zijn. Onze klanten zijn vaak tweeverdieners met goede smaak en gevoel voor trends en design; mensen die het écht waarderen als jij als Verkoopadviseur goed luistert en de tijd neemt.

Aan het werk als Verkoopadviseur bij Kvik

Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens en badkamermeubels worden verkocht doorbreken, want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op sociale verkoop, en niet op prijsonderhandeling. Maar uiteraard ben je wel commercieel en durf je – als het nodig is – om een deal te vragen.

Jij leert Kvik kennen via e-learning en training on the job in de showroom in Duiven. Onze verkoopadviseurs zijn onze grootste fans en vinden het geweldig klanten te enthousiasmeren!

Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs.

Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs.

Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verkooptraject. Je vertelt in verkoopgesprekken enthousiast over het Kvik assortiment en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma biedt alle mogelijkheden om te ontwerpen. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en dan kan de deal je bijna niet meer ontgaan …

Is de offerte getekend? Dan blijf je als Verkoopadviseur het aanspreekpunt voor klantenservice, tot en met de oplevering van de verbouwing. Je bent van begin tot eind betrokken. Elke keuken die jij verkoopt wordt jouw eigen project.

Wat je wil weten over Kvik Duiven

Onze winkel op het woonwinkelcentrum in Duiven wordt sinds 2012 gerund door franchisenemer Jan Krops. Samen met collega’s staat hij voor heldere communicatie, de transparante prijsstelling, de puurheid en eerlijkheid van Kvik (www.kvik.nl). Iedereen een mooie coole keuken, daar gaan we voor! Wij bieden een ongedwongen en persoonlijke sfeer en willen dat klanten op basis van vertrouwen voor ons kiezen. Want dat zijn klanten die bij ons passen. Wij zijn straight, eerlijk, open en doen geen valse beloftes.

Ook in coronatijd zijn klanten welkom voor een afspraak in onze winkel. Maar we zijn ook beschikbaar voor video meetings om klanten op afstand persoonlijk te spreken.

Benieuwd wie wij zijn? Kijk op http://www.kvik.nl/duiven.

Wat wij jou bieden als Verkoopadviseur

  • Eigen keuze voor parttime of fulltime (32 tot 40 uur per week)
  • Toffe werkomgeving met Deense design keukens en badkamers
  • Persoonlijk inwerktraject, een combinatie van e-learning en training on the job in de winkel in Duiven
  • Verder ontwikkelen als vakspecialist via de Kvik Academie
  • Vast salaris van € 2.100 – € 2.800 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Bewust geen provisieregeling omdat we als team werken en de nadruk hebben op persoonlijke verkoop in plaats van commerciële verkoop
  • Direct dienstverband bij Kvik

Jouw profiel

Jij hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en bij voorkeur al ervaring in de keukenbranche of detailhandel. Affiniteit met design, interieur en ruimtelijk inzicht is essentieel en daarom is het een groot voordeel als je gewerkt hebt in de meubel-, keuken-, badkamer- of doe-het-zelf branche.

Het is belangrijk dat je op zaterdag wil werken, want dan bezoeken de meeste klanten onze winkel en wil je als Verkoopadviseur aanwezig zijn. Uiteraard krijg jij doordeweeks daar jouw vaste vrije dag voor terug! Op zondag zijn wij gesloten en we hebben geen koopavonden.

Solliciteren naar de vacature van Verkoopadviseur

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer! Voor vragen bel of app je met Danielle Wassink, nummer 06-40481138

Kvik Duiven wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Als je zonder klachten bent, dan ben je ook in coronatijd welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in onze winkel. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van de RIVM.