Bekijk Kvik op:

Functie:
Verkoopadviseur

Dienstverband:
Parttime / Fulltime

Locatie:
Kvik Eindhoven
Ekkersrijt 4147
5692 DD Son

Contactpersoon:
Rudolf van Gastel
06 247 59 753

Plaatsingsdatum:
10/03/2020

Verkoopadviseur

Kvik Eindhoven is op zoek naar een Verkoopadviseur voor 32 tot 40 uur per week. Heb jij affiniteit met interieur, styling & design en relevante ervaring in de retail? En wil je sociaal én persoonlijk verkopen en zelf kiezen of je parttime of fulltime wil werken? Dan is dit jouw kans!

Waarom wil je als Verkoopadviseur werken bij Kvik Eindhoven?

Stel, je wil een nieuwe keuken en je woont in de regio Eindhoven. Dan ga je gegarandeerd een kijkje nemen op Meubelplein Ekkersrijt, de grootste woonboulevard van het Zuiden pal naast de A50. De Kvik winkel hier heeft veel aanloop van klanten en het is er lekker druk, vooral in het weekend. Als Verkoopadviseur is dat supertof, want jouw werkdagen vliegen voorbij!

Wie zijn jouw klanten?

We hebben veel klanten uit Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Helmond en de dorpen in Oost-Brabant. Maar relatief ook veel buiten de regio, vanwege de centrale ligging en omdat we met de auto makkelijk bereikbaar zijn. Onze klanten hebben smaak en gevoel voor trends en design. Mensen die het écht waarderen als jij als Verkoopadviseur goed luistert en de tijd neemt.

Aan het werk als Verkoopadviseur bij Kvik

Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens en badkamermeubels worden verkocht doorbreken, want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op sociale verkoop, en niet op prijsonderhandeling. Maar uiteraard ben je wel commercieel en durf je – als het nodig is – om een deal te vragen.

Jij leert Kvik kennen via e-learning en training on the job in de showroom in Eindhoven. Onze verkoopadviseurs zijn onze grootste fans en vinden het geweldig klanten te enthousiasmeren!

Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs.

Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs.

Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verkooptraject. Je vertelt in verkoopgesprekken enthousiast over het Kvik assortiment en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma biedt alle mogelijkheden om te ontwerpen. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en dan kan de deal je bijna niet meer ontgaan …

Is de offerte getekend? Dan blijf je als Verkoopadviseur het aanspreekpunt voor klantenservice, tot en met de oplevering van de verbouwing. Je bent van begin tot eind betrokken. Elke keuken die jij verkoopt wordt jouw eigen project.

Wat je wil weten over Kvik Eindhoven

Onze winkel op Meubelplein Ekkersrijt is 5 jaar open en wordt gerund door franchisenemer Yvonne van den Bosch. Het team bestaat uit 4 Verkoopadviseurs, 1 Servicemanager, 2 Magazijnmedewerkers en 2 Keukenmonteurs. Wij barsten van de ambitie en groeien goed.

Bij Kvik Eindhoven vinden we dat Deens design voor iedereen bereikbaar moet zijn. En als wij zeggen dat onze klanten belangrijk zijn, menen wij dat ook. Iedere keuken leveren we persoonlijk op en we bieden een uitgebreid gratis servicepakket. Eens een klant altijd een klant!

Benieuwd wie wij zijn? Kijk op www.kvik.nl/eindhoven

Wat wij jou bieden als Verkoopadviseur

  • Eigen keuze voor parttime of fulltime (32 tot 40 uur per week)
  • Toffe werkomgeving met Deense design keukens en badkamers
  • Persoonlijk inwerktraject, een combinatie van e-learning en training on the job in de winkel in Eindhoven
  • Ontwikkeling als vakspecialist via de Kvik Academie
  • Vast salaris van € 2.000 – € 2.750 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Naast vast salaris een interessante bonusregeling
  • Direct dienstverband bij Kvik

Jouw profiel

Jij hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en ervaring in de keukenbranche of detailhandel. Affiniteit met design, interieur en ruimtelijk inzicht is essentieel. Daarom is het een groot voordeel als je gewerkt hebt in de meubel-, keuken-, badkamer- of doe-het-zelf branche.

Wij vinden het belangrijk dat je de meeste weekenddagen wil werken (vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur). Want dan bezoeken de meeste klanten onze winkel en wil je als Verkoopadviseur aanwezig zijn. Daar krijg je doordeweeks jouw vaste vrije dagen voor terug!

Solliciteren naar de vacature van Verkoopadviseur

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer! Voor vragen bel of app je met Rudolf van Gastel, zijn nummer: 06–247 59 753.

Primatch ondersteunt Kvik Eindhoven bij het invullen van deze vacature. We nodigen kandidaten uit om direct bij ons te solliciteren. Als een vacaturesite vraagt via hun te reageren doe dat dan niet. Je ontvangt waarschijnlijk honderden ongewenste e-mails.