Bekijk Kvik op:

Functie:
Verkoopadviseur

Dienstverband:
Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
Kvik Amsterdam Villa Arena
Arena Boulevard 52
1101 DJ Amsterdam

Contactpersoon:
Rudolf van Gastel
06 247 59 753

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Verkoopadviseur

Kvik Amsterdam Villa Arena is op zoek naar een Verkoopadviseur. Heb jij vanuit werkervaring affiniteit met retail en interieur? Of werk je nu als keukenverkoper en wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen? Dan is dit jouw baan!

Jouw uitdaging

Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies, en niet op prijsonderhandeling. Jij leert Kvik kennen via e-learning en training on the job. Onze verkoopadviseurs zijn onze grootste fans en vinden het geweldig klanten te enthousiasmeren!

Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs.

Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs.

Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het Kvik assortiment en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma biedt alle mogelijkheden om de droomkeuken te ontwerpen. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte. En dan kan de deal je bijna niet meer ontgaan!

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;
  • Je hebt vanuit werkervaring affiniteit met retail en interieur, bij voorkeur ook al met keukens;
  • Je zoekt een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • Je bent bereid om in het weekend te werken, omdat dan de meeste klanten onze winkel bezoeken.

Wij bieden

  • Informele en familiaire werksfeer;
  • Mogelijkheden om je via de Kvik Academie verder te ontwikkelen als vakspecialist;
  • Goed salaris dat aansluit op jouw ervaring;
  • Aanvullende bonus die maandelijks wordt uitgekeerd;
  • Direct dienstverband bij Kvik, zonder dat er een uitzendbureau tussen zit.

Over Kvik

Kvik (www.kvik.nl) is een van oorsprong Deense designer van keukens, badkamers en garderobekasten. Vanuit het motto “iedereen heeft recht op een coole keuken” zijn in de afgelopen jaren al 150 Kvik winkels geopend in Scandinavië, Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Azië. In Kvikwinkels wordt een compleet assortiment van moderne keukens, badkamers en garderobekasten verkocht voor eerlijke prijzen.

De winkellocatie Amsterdam Villa Arena is één van de nieuwste Kvik winkels in Nederland. Het verkoopteam bestaat nu al uit 3 collega’s. Benieuwd wie wij zijn? Kijk dan op https://www.kvik.nl/winkel-zoeken/kvik-amsterdam-villa-arena.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer! Voor vragen bel of app je met Rudolf van Gastel, zijn nummer is 06 – 247 59 753.

Primatch ondersteunt Kvik Woerden bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.