Bekijk Kvik op:

Functie:
Verkoopadviseur

Dienstverband:
Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
Kvik Heehugowaard
W.M. Dudokweg 13
1703DA Heerhugowaard

Contactpersoon:
Kvik Heerhugowaard
072 – 785 5380

Plaatsingsdatum:
12/07/2019

Verkoopadviseur

Kvik Heerhugowaard is op zoek naar een Verkoopadviseur voor 32-40 uur per week. Heb jij affiniteit met interieur & design en / of relevante ervaring in de retail of detailhandel? Dan is dit misschien jouw baan!

Jouw uitdaging

Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies, en niet op prijsonderhandeling. Jij leert Kvik kennen via e-learning en training on the job. Onze verkoopadviseurs zijn onze grootste fans en vinden het geweldig klanten te enthousiasmeren!

Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs.

Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs.

Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het Kvik assortiment en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma biedt alle mogelijkheden om de droomkeuken te ontwerpen. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte. En dan kan de deal je bijna niet meer ontgaan!

Jouw inwerktraject

Je leert Kvik kennen via e-learning en training on the job. Onze verkoopadviseurs zijn onze grootste fans en vinden het geweldig klanten te enthousiasmeren!

Jij …

  • Hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;
  • Hebt affiniteit met interieur & design;
  • Wil graag werken in de retail / detailhandel;
  • Zoekt een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • Bent bereid om op zaterdag en op donderdagavond (koopavond) te werken.

Wij bieden

  • Informele en familiaire werksfeer;
  • Verdere ontwikkeling tot vakspecialist via de Kvik Academie;
  • Vast salaris van € 2.400 – € 2.900 per maand, aangevuld met bonusregeling;
  • Direct dienstverband bij Kvik.

Over Kvik

Kvik (www.kvik.nl) is een van oorsprong Deense designer van keukens, badkamers en garderobekasten. Vanuit het motto “iedereen heeft recht op een coole keuken” zijn in de afgelopen jaren al 150 Kvik winkels geopend in Scandinavië, Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Azië. In Kvikwinkels wordt een compleet assortiment van moderne keukens, badkamers en garderobekasten verkocht voor eerlijke prijzen.

De nieuwe winkellocatie in Heerhugowaard is in 2018 gestart en een groot succes. De winkel wordt gerund door broers Thijs en Lex en het team bestaat verder al uit 2 Verkoopadviseurs en 1 Magazijnmedewerker. Benieuwd wie wij zijn? Kijk dan op https://www.kvik.nl/winkel-zoeken/kvik-heerhugowaard.

Solliciteren

Interesse? Laat het ons weten. In verband met de vakantieperiode kun je tot 24 augustus reageren. Eerder mag natuurlijk ook! En voor vragen kun je ons gewoon bellen op 072 – 785 5380.

Primatch ondersteunt Kvik Heerhugowaard bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.