Bekijk BP op:

Functie:
Verkoopmedewerker Tankstation Schijndel

Dienstverband:
Parttime (32 uur)

Locatie:
BP Schijndel
Ericastraat 5
5482 WR Schijndel

Contactpersoon:
Max van Velsen (Clustermanager)
06 52 868 915

Plaatsingsdatum:
06/09/2021

Verkoopmedewerker BP tankstation Schijndel (32 uur)

Voor ons BP tankstation aan de Ericastraat in Schijndel zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker (32 uur). Word jij het vertrouwde gezicht van ons tankstation? Met een glimlach zorg jij binnen no-time voor een leuk gesprek en daarmee zorg je ervoor dat onze gasten graag terug komen!

Functieprofiel

Heb jij al eerder een functie gehad als verkoopmedewerker, gastheer/gastvrouw of ervaring in de horeca? Dan past deze job zeker bij jou!

Op ons BP tankstation in Schijndel aan de Ericastraat ben jij het vertrouwde gezicht. Jij bent namelijk de eerste die onze gasten te zien krijgen. Met een glimlach zorg jij binnen no-time voor een leuk gesprek. Onze gasten komen graag terug om te tanken dankzij jouw klantgerichte instelling.

In deze verkoopfunctie word je ingezet voor werkzaamheden bij de kassa. Jij zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de artikelen in de shop. Je adviseert onze klanten en verricht op nauwkeurige wijze kassawerkzaamheden. Daarbij zorg je samen met je collega’s voor een schoon en opgeruimd tankstation en ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid op de locatie.

Als jij ons team komt versterken, komen door jouw klantgerichtheid en goede service onze bestaande en nieuwe klanten graag terug om te tanken of om artikelen te kopen in de shop.

Wat bieden wij?

 • Een leuke en uitdagende verkoopfunctie bij jou in Schijndel.
 • Een vast terugkerend werkrooster dat we samen vastleggen. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.
 • Inzetbaarheid om de week in het weekend is een pré.
 • Informele werksfeer en veel klantcontact.
 • We maken je stap voor stap wegwijs in het mooie tankstation wezen.
 • Een salaris conform de BETA CAO (voor tankstations & wasbedrijven).
 • Andere leuke extra’s, zoals o.a. personeelskorting, winstdelingsregeling waarbij je kans maakt op een kwart maandsalaris extra, reiskostenvergoeding, deelname aan personeelsvereniging.

 Wat wordt er van jou verwacht in deze functie?

 • Relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar dit is geen harde vereiste.
 • Je bent gastvrij en weet van aanpakken. Je voelt goed aan wat gasten willen en doet meer dan ze van je verwachten. Je probeert elke klant met een glimlach de deur uit te laten lopen.
 • Je houdt rekening met veiligheidsnormen en voedselveiligheid die gelden op een tankstation.
 • Het volgen van E-learning modules om up-to-date te blijven over de veiligheid op en rondom het tankstation.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze leuke en afwisselende functie? Dan ontvangen we je sollicitatie graag via de solliciteerbutton.

 • Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen en we zijn enthousiast over jouw profiel, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
 • Na een positief gesprek mag je komen ‘proefdraaien’, zodat je een nóg beter beeld krijgt van de functie en hoe je werkdag eruit komt te zien.
 • Ben je dan nog steeds enthousiast, dan ontvang je je contract, werkrooster en welkomstpakket.

Vragen?

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Max van Velsen (Clustermanager) via 06-52868915. Meer informatie over de procedure? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0622993163. We zien uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.