Bekijk Vollenhoven Olie op:

Functie:
Verkoopmedewerker Tankstation Sittard

Dienstverband
Parttime (24 uur)

Locatie:
AVIA Tankstation Beek en Donk
Leyenbroekerweg 102
6132 CH Sittard

Contactpersoon:
Gilène Wildbergh
013-5950972

Plaatsingsdatum:
15/04/2019

Verkoopmedewerker Tankstation

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstations in Sittard een gedreven Verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken? Ben je commercieel ingesteld en vind je het niet erg om alleen te werken? Lees dan snel verder….

Wat ga je doen?

Als Verkoopmedewerker ben jij hét gezicht van het tankstation. Door jouw enthousiasme zorg je ervoor dat klanten zich welkom voelen en graag terug komen!

Je zorgt samen met je collega’s voor een goed gevulde en verzorgde shop en een schoon buitenterrein. Je adviseert klanten, verricht kassawerkzaamheden en verleidt klanten tot (impuls)aankopen. Tenslotte ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid op het station.

Wie zoeken wij?

Van al onze medewerkers verwachten wij dat zij de klant op nummer één hebben staan en dat zij doen wat nodig is om de verwachting van onze klanten te overtreffen. Dat kan alleen als je beschikt over sociale vaardigheden, met plezier werkt en energie uitstraalt. Het spreekt voor zich dat je nauwkeurig kunt werken en oog hebt voor detail. Je begrijpt de bestaande kaders en procedures en draagt deze uit. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid. Op het tankstation kan het hectisch zijn en er wordt altijd hard gewerkt, het is daarom belangrijk dat je snel kunt schakelen.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige functie in een gezellig team;
  • Flexibele werktijden;
  • Goede pensioenvoorziening met aanvullende verzekeringen;
  • 26 vakantiedagen bij een full time (39,5 uur p/w) dienstverband;
  • Actieve personeelsvereniging.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en past deze functie helemaal bij jou? Ben jij mijn nieuwe collega die er niet vies van is om de handen uit de mouwen te steken? Stuur dan snel je CV ter attentie van Gilène Wildbergh (Afdeling HR) via onderstaande solliciteerbutton.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Gilène op telefoonnummer 013-5950972.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.