Bekijk Geert-Jan de Kok B.V. op:

Functie:
Verkoper Grondverzetmachines

Dienstverband
Fulltime (38 uur)

Locatie:
Geert-Jan de Kok B.V.
Notelstraat 53
5085 ET Esbeek

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
06 549 67 984

Plaatsingsdatum:
26/08/2021

Verkoper Grondverzetmachines

Waarom zoeken we jou?

Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 1932 door grootvader Gerrit de Kok timmeren we bijna 100 jaar hard aan de weg. De huidige explosieve groei in o.a. de infra -en bouwwereld zorgt voor veel vraag naar onze grondverzet- en mechanisatie voertuigen. Onze klanten in de bouwende wereld zetten onze voertuigen in om grond te verzetten of bouwrijp te maken. Letterlijk verzetten onze klanten grond en/of mechaniseren ze arbeid met onze machines. Voor deze dynamische wereld die volop in ontwikkeling is zoeken wij ter uitbreiding van ons verkoopteam een accountmanager. Als vertegenwoordiger en relatiebeheerder ontzorg jij jouw klant met maatwerkoplossingen of ondersteun je onze dealers in het verkoopproces.

Wie ben jij en wat is jouw intrinsieke motivatie?

Je bent een mensenmens, hebt affiniteit met relatiebeheer en passie voor verkopen, dat is jouw vak dat je tot in de puntjes beheerst. Je gaat niet voor de snelle handel maar ontzorgt je klant met maatwerkoplossingen. Jij weet waar jouw klant gelukkig van wordt want jij verplaatst je volledig in zijn persoon, bedrijf en business! Je stelt het belang van je klant altijd voorop en zorgt dat je klant tevreden is. Dit is namelijk wat al jouw collega’s bij Geert-Jan de Kok ook iedere dag doen. Onze klanten tevreden houden, whatever it takes! Het is overigens wel fijn dat je affiniteit hebt met onze producten en onze doelgroep die we bedienen. Je spreekt de taal van onze klanten, dit maakt jouw leven als verkoper wel zo makkelijk. Jij maakt het verschil en laat een positieve onuitwisbare indruk achter bij jouw relaties! En last but not least, je bent toe aan je volgende verdiepende stap op jouw carrièreladder! Herkenbaar? Lees dan vooral verder….

Wat ga je doen?

Om een vliegende start te maken krijg je in de regio Noord-Brabant een eigen portefeuille met klanten. Deze portefeuille ga je beheren en uitbouwen met nieuwe relaties. Je krijgt volledige vrijheid om je werkzaamheden naar eigen inzichten uit te voeren. Er is 1 spelregel… Jij bent geen colporteur die met het mes op de keel verkoopt. Integendeel dit is niet jouw stijl want je krijgt de opdracht gegund door de goede relatie die je hebt of opbouwt. Je verkoopt ook niet om het verkopen maar helpt jouw klant echt met invullen van zijn behoefte, oftewel je adviseert een machine waar hij zijn boterham mee verdient! Je verkoopt het assortiment van de A-merken Yanmar, Manitou en Gehl en dan niet zomaar producten maar maatwerk. Maatwerk verkopen kost bloed, zweet en tranen… Oftewel je bent geduldig, vriendelijk en geeft niet op als je klant in zijn koopproces toch niet voor jou of jouw product kiest. Verkopen is een proces van aanhouden, advies geven en relaties onderhouden, hier ben jij voor in de wieg gelegd!

Bij Geert-Jan de Kok sta je er niet alleen voor!

Je las het al maar hier benadrukken we het nogmaals, klanttevredenheid is bij ons het allerbelangrijkste. Om jou succesvol te laten zijn in het verkopen ondersteunen en ontzorgen we jou in en na het proces van de verkoop. Samen met de interne organisatie zorg jij dat de machine bij de leverancier wordt besteld, de financiering wordt geregeld, door onze monteurs geassembleerd met opties en accessoires en uiteindelijk aan de klant afgeleverd.

Welke kwaliteiten neem jij mee?

  • Verkopen vanuit een goede relatie zit in jouw bloed
  • Je bent oprecht geïnteresseerd in mens en organisatie
  • Je kunt goed luisteren, vraagt door en hebt een natuurlijke gunfactor
  • Je bent niet direct onder de indruk van een klant die nee zegt, integendeel!
  • Je doet gewoon en doet de dingen gewoon goed, net als wij…

Wat bieden we jou zodat jij je bij ons thuis voelt?

  • Ruimte voor ontwikkeling als je nog niet alle kennis van onze branche en producten hebt
  • Een uitstekend salaris en een passende auto, laptop en telefoon om je baan goed te kunnen uitvoeren.
  • Een gedegen inwerktraject en training on the job om je up and running te krijgen
  • Enthousiaste collega’s in een succesvol en financieel gezond familiebedrijf
  • Vrijheid van handelen want we vertrouwen jou in je doen en laten

Wie is Geert-Jan de Kok?

Ons bedrijf is in 1932 als lokale smid ontstaan en sinds 1988 staat Geert-Jan als derde generatie aan het roer. Bij ons kun je terecht voor aankoop, onderhoud, reparatie en/of verhuur van nieuwe en gebruikte landbouw, mechanisatie en compacte grondverzetmachines. Dit doen we vanuit meerdere vestigingen in de zuidelijke helft van Nederland. Iedere vestiging heeft ​​een eigen werkplaats, magazijn en servicedienst. Door onze lokale vestigingen zijn we altijd dichtbij onze klanten en waarborgen we zo de hoge klanttevredenheid. Daarnaast hebben we nog een 20-tal subdealers in het land. Een aantal van de A-merken die we importeren zijn John Deere, AVR, Gehl, Yanmar, Manitou en Kuhn. En dankzij onze goed uitgeruste mobiele bussen kunnen we de klant altijd ondersteunen met service.  Bij ons is iedereen even belangrijk en staat iedereen met beide benen op de grond!

Ben je nog steeds enthousiast en denk jij dat wij bij jou passen?

Dan zien we jouw sollicitatie/interesse graag tegemoet! Solliciteren is eenvoudig, laat je naam, e-mailadres en je telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op. Heb je interesse maar wil je eerst zeker weten of wij bij jou passen? Neem dan voor vragen over ons of de baan contact op met Gianni Mascolo, zijn nummer is 06-54967984. Geert-Jan de Kok wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch HR Groep.