Bekijk DEVENTER Profielen op:

Functie:
Vertegenwoordiger BeNeLux

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
DEVENTER Profielen
Voorerf 75
4824 GM Breda

Contactpersoon:
Kees Verweel
06-12955683

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Vertegenwoordiger BeNeLux

DEVENTER Profielen is op zoek naar een Vertegenwoordiger BeNeLux. Heb jij MBO / HBO werk- en denkniveau en ervaring in een technisch / commerciële functie in een bouwgerelateerde branche? Dan is dit misschien iets voor jou!

Jouw uitdaging

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze verwerkers in de BeNeLux. Je representeert DEVENTER Profielen, geeft technisch advies met betrekking tot onze producten en diensten en zoekt samen met je gesprekspartners naar de juiste oplossingen. Je werkt intensief samen met onze Key Account Manager in hetzelfde werkgebied, en vormt samen een slagvaardige tandem voor alle DEVENTER relaties. Je bent een ondernemer, met een proactieve instelling die kansen zoekt, ziet en pakt. Je bouwt vaste langdurige relaties en neemt deel aan beurzen.

Je werkt samen met een hecht en gedreven DEVENTER team waarbij de klant altijd centraal staat. Je geeft input aan de afdeling R&D, en denkt mee over de strategie voor Nederland. Je rapporteert aan de Key Account Manager en geeft input voor de jaarlijkse accountplannen. In deze zelfstandige functie krijg je volop kansen jezelf verder te ontwikkelen.

Wij bieden

  • Uitdagende, commerciële baan
  • Stabiele, open organisatie met korte communicatielijnen
  • Salaris van € 3.500 – € 4.500 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder auto, laptop en telefoon van de zaak, bonusregeling, deelname in pensioenfonds, collectieve ziektekostenverzekering, 23 vakantiedagen en 5-6 brug-/ATV dagen
  • Gelegenheid tot scholing op kosten van DEVENTER

Jouw profiel

Voor deze functie zoeken wij iemand die ervaring heeft in een technisch / commerciële functie in een bouwgerelateerde branche, bij voorkeur in de kozijnindustrie. Ervaring in de buitendienst is een pré maar geen must!

  • Afgeronde MBO / HBO opleiding in een bouwkundige richting, of een door ervaring verkregen gelijk niveau
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, kennis van de Franse taal is een pré
  • Woonachtig centraal in het werkgebied BeNeLux
  • Fulltime beschikbaar

Ons bedrijf

DEVENTER Profielen in Breda (www.deventer-profielen.nl) ontwikkelt en produceert dichtingen voor ramen en deuren. Wij bieden door persoonlijk en deskundig advies oplossingen voor de kozijnenindustrie om wind, geluid- en waterdichtheid te realiseren. Onze klanten worden geholpen door een hecht team van specialisten die snel een gepaste oplossing verzorgen van hoge kwaliteit. Naast de hoogwaardige kwaliteit en een snelle service bieden wij ook stabiliteit door middel van marktconforme prijzen. Onze relaties kunnen dus altijd op ons rekenen!

DEVENTER Profielen vormt samen met 3 collega bedrijven de internationale DEVENTER groep, welke onderdeel is van de Roto Group.

Solliciteren

Interesse? Klik hier om te solliciteren. Een LinkedIn profiel is voldoende, een cv en persoonlijke motivatie mag maar is niet verplicht. Voor vragen neem je contact op met Kees Verweel (General Manager Sales) op 06-12955683.

Primatch ondersteunt DEVENTER Profielen bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.