Bekijk Bobo’s Eyewear op:

Functie:
Vestigingsmanager

Locatie:
Bobo’s Eyewear
Hambakenwetering 20
5231 DC ‘s-Hertogenbosch

Contactpersoon:
Brian Kragt
06-13131330

Plaatsingsdatum:
09/07/2021

Vestigingsmanager

Bobo’s Eyewear (Den Bosch) is op zoek naar een ondernemende vestigingsmanager die ons ondersteunt bij alle onderdelen van de bedrijfsvoering van ons Optiek Centrum. Ben jij een organisatietalent, sta je stevig in je schoenen en durf jij jouw visie uit te dragen? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

 

De functie

Als vestigingsmanager ben jij dé verbindende factor van ons bedrijf! Je bent perfect op de hoogte van wat er speelt op de afdelingen Customer Service, Logistiek, Marketing en bij Directie en met jouw kritische blik heb jij een belangrijke rol in het verbeteren van onze operationele processen en procedures. Je deinst er niet voor terug om het gesprek aan te gaan over zaken die je opvallen en je voelt goed aan hoe dat opgepakt moet worden.

Een groot deel van je tijd besteed je aan het analyseren van bedrijfsgegevens en daardoor weet jij precies waar we staan in de markt. Je hebt een duidelijke visie en weet als geen ander hoe deze over te brengen op het team en richting directie. Enerzijds sta je vol in de operatie en anderzijds ben je een belangrijke sparringpartner voor directie.

Je hebt goed en nauw contact met onze leveranciers van de verschillende merken en je zorgt voor een gestroomlijnde organisatie en uitvoering van onze beurzen.

Tot slot steek jij graag de handen uit de mouwen als hulp nodig is. Of het nu gaat om de afhandeling van een klacht waar direct actie in nodig is of om een grote order die op tijd het magazijn uit moet. We zorgen echt samen voor het succes van Bobo’s!

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent toe aan een 2e of 3e stap in je carrière;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Je bent ondernemend, houdt makkelijk het overzicht, bent communicatief vaardig, makkelijk in de omgang en hebt voldoende kennis en zelfvertrouwen om zelfstandig beslissingen te nemen.

 

Aanbod

  • Een uitdagende omgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan;
  • Een super enthousiast team waarbij veel ruimte is voor ideeën en waar jouw bijdrage echt op prijs wordt gesteld;
  • Zeer korte communicatielijnen;
  • Heerlijke koffie, een goed gevulde koelkast met fris en gezonde snacks en regelmatig een gezellige vrijdagmiddagborrel!

We bieden je een uitstekend salaris dat past bij jouw kennis en ervaring, 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

Over ons

Bobo’s Eyewear is sinds 1 augustus 1997 actief en in 20 jaar uitgegroeid tot een volwaardige speler. Exclusief importeur voor de Nederlandse markt van de merken: Bollé, Cébé, Prego, Serengeti en Flexsee. Bobo’s Eyewear is dé zonnebrillenspecialist in het midden en hoog segment. Voor de opticiens en de sportretailers een complete partner voor hun zonnebrillen, fiets- en skihelmen en goggles. Daarnaast heeft Bobo’s ook Prego correctiemonturen en Flexsee leesbrillen.

 

Enthousiast?

Reageer dan nu en stuur je sollicitatie via de link.

 

Meer weten? Bel Brian Kragt (Algemeen Directeur) op 06-13131330.

Kijk voor informatie op www.bobos.nl.

Trefwoorden: assistent manager, pa, personal assistent, management ondersteuner, optiek centrum brabant, OCB, Morel, Bobo’s, Bobo’s Eyewear,  primatch, Assistent Company Manager.