Bekijk Textaafoam BV op:

Functie:
Visual Designer

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Textaafoam BV
La Défense 11
5026 SC Tilburg

Contactpersoon:
Danique Verschuuren
06 25 18 21 90

Plaatsingsdatum:
09/12/2022

Visual Designer

Textaafoam in Tilburg zoekt een Visual Designer. Breng jij onze marketing en sales communicatie visueel naar topniveau? Ons salesteam inspireert onze klanten al meer dan 50 jaar succesvol face2face. De laatste 3 jaar bouwt marketing ook aan een digitale customer journey die ons on top of mind houdt. We hebben jou nodig voor beelden die blijven plakken!

Wat ga je doen?

Jij gaat het verschil maken door onze klanten visueel te inspireren met creatieve content die ons on top of mind houdt. Je ondersteunt sales en klanten met maatwerk materialen die helpen de verkoop te stimuleren. En omdat we geloven dat het inspireren van onze eigen collega’s net zo belangrijk is, ga je ook content maken voor ons cultuurprogramma. Van oldskool DTP voor drukwerk naar digitale infographics, nieuwsbrieven en presentaties tot gifjes en 3D content waarbij je nieuwe technieken snel weet te vertalen naar je eigen werk: jij houdt graag al je skills op peil!

Wij bieden

  • Een klein gezellig marketingteam bestaande uit een fabraalous Content Marketeer en een Manager Marketing die allebei staan te trappelen om de volgende vernieuwende partner-in-crime in welkom te heten. Go Team Marketing!
  • Een familiebedrijf met traditionele waarden en grote ambities waar je – net als bij je echte familie- soms niet met maar vooral ook niet zonder elkaar kunt.
  • Een parttime werkweek van 24 uur – waarbij we ook open staan voor sollicitanten die iets meer of iets minder willen werken – waarvan na de inwerkperiode ook 1 dag thuis gewerkt kan worden.
  • Leuke extraatjes, zoals veel vrije dagen (38 o.b.v. fulltime), verwennerijtjes op feestelijke dagen zoals je verjaardag en budget om met je collega’s elk jaar iets leuks te doen. Je mag je ook in het zweet werken in de fitnessruimte (met personal trainer), elke dag genieten van een verse lunch en elke vrijdag vroeg aan het weekend beginnen (14:30u).

Jij bent

Jong (van geest), zelfstandig, georganiseerd, creatief en een tikje eigenwijs. Je krijgt dingen gedaan en werkt graag met mensen die lekker praktisch zijn ingesteld. Je kent de Adobe Creative Suite van binnen en buiten. Ervaring met Office, Indesign, illustrator en Photoshop is essentieel. Video, 3D, AR of VR apps zijn een voordeel. Je bent iemand met visie en kunt deze overbrengen op collega’s en externe relaties.

Stof tot nadenken of meteen jouw CV afstoffen?

Inspireer ons (s)toffe(n) bedrijf met jouw motivatie en skills wanneer je enthousiast bent. Je kunt direct via de sollicitatiebutton reageren! Je mag ons – wanneer we denken dat jij het weleens zou kunnen zijn – beter leren kennen tijdens een persoonlijk gesprek. De procedure daarna stemmen we af op wat nodig is om tot een goede keuze te komen voor jou en ons.

Recruiter Danique Verschuuren helpt je graag bij vragen over de procedure via 06 25 18 21 90. Heb je vragen aan het marketingteam? Stuur dan een appje aan Julia en Chantal op 06 10 18 51 68.

Over Textaafoam

Wij zijn gevestigd op Tradepark 58 (T58) en zijn een industriële groothandel in meubelstoffen met nationaal en internationaal een grote afzetmarkt. We hebben een breed assortiment aan stoffen en leveren deze met name aan de meubel-, en beddenindustrie. Textaafoam zit in een modern pand met een ruim magazijn waar we dagelijks vele orders verwerken. We werken volgens de kernwaarden Attent, Betrouwbaar, Creatief en Deskundig. Met dit ABCD-tje doen wij ons best om de mensen met wie we samenwerken (binnen en buiten) een goed gevoel te geven. Een goed gevoel voor succes; dat is onze visie!

Trefwoorden: grafisch ontwerper, graphic designer, visual designer, digitaal vormgever, marketing, online, digitaal, noord-brabant, tilburg, 24 uur, beeldend storyteller

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.