Bekijk VvE Diensten Nederland Eindhoven op:

Functie:
VvE Manager Beheer

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
VvE Diensten Nederland Eindhoven
De Waal 38c
5684 PH Best

Contactpersoon:
Emily Simunic
0499 33 19 44

Plaatsingsdatum:
[post_published]

VvE Manager Beheer

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het financieel, administratief en juridisch beheer van diverse Verenigingen van Eigenaars? Lees dan verder! 

VvE Manager Beheer

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de leden en de bestuursleden van de VvE’s en beheer je deze op administratief, financieel en juridisch gebied. Je bent verantwoordelijk voor liquiditeitsbeheer, het opstellen van begrotingen en het behandelen en controleren van jaarrekeningen. In deze functie werk je nauw samen met een technisch manager voor een optimale dienstverlening!

De functie!

  • Contacten onderhouden met VvE besturen en technische-/ bewonerscommissies;
  • Het organiseren, bijwonen, notuleren en uitwerken van de jaarvergaderingen;
  • Debiteurenbeheer voor de VvE’s;
  • Beoordelen van en coderen van inkomende facturen;
  • Behandelen en adviseren over assurantie- en bancaire aangelegenheden;
  • Behandelen en adviseren over juridische aangelegenheden zoals een akte van splitsing en huishoudelijk reglement;
  • Behandelen en controleren van stookkosten-, water- en elektra afrekeningen;
  • Administreren van eigenaarsgegevens, internetservice VvE Website, wijzigingen Kamer van Koophandel etc.

Jouw DNA

Je bent een teamspeler met een HBO werk- en denkniveau die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent georganiseerd en kunt probleemoplossend werken. Daarnaast ben je servicegericht en beschik je over een flexibele instelling. In verband met de avondvergaderingen zoeken wij iemand die het geen probleem vindt om de jaarvergaderingen in de avonduren bij te wonen. Iemand met achtergrond binnen een administratieve functie in de zakelijke dienstverlening, die past binnen een enthousiast en gezellig team en niet vies is van een gezonde dosis humor.

Wie zijn wij?

Wij zijn hét VvE kantoor van Eindhoven. VvE Diensten Nederland Eindhoven verzorgt het complete beheer voor circa 260 Verenigingen van Eigenaars. Ons werkgebied omvat Noord-Brabant en Limburg. Onder ons beheer vallen appartementencomplexen vanaf circa 20 appartementsrechten. Onze focus ligt op VvE’s bestaande uit appartementencomplexen, winkelcentra en bedrijfsverzamelgebouwen of een combinatie hiervan.

Ons deskundige team bestaat uit 20 professionals, die werkzaam zijn op ons kantoor in Best. Wij hebben de expertise in huis op alle onderdelen van VvE beheer: financieel, administratief, technisch, bouwkundig en juridisch. Wij beschikken over eigen technisch managers die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van het technisch en bouwkundig beheer en hebben een eigen schadeafdeling.

Zijn wij een match?

Wil jij werken binnen een professioneel en gedreven team, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat?  Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een leuke en actieve Personeelsvereniging, vergoeding voor de avondvergaderingen, 8% vakantiegeld, 27 vakantiedagen, gebakregelement, een tablet van de zaak… en heel veel werkplezier! Reageren? Stuur dan je CV met motivatie naar: mirjana.ruijs@vve-nederland.nl. Wil je graag nadere informatie? Neem dan contact op met Emily Simunic, afdelingshoofd VvE Management: 0499 33 19 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.