Bekijk Beer & Selected Beverages op:

Functie:
Warehouse Manager (fulltime)

Locatie:
Beer & Selected Beverages
Lokkerdreef 35
4879 ND Etten-Leur

Contactpersoon:
Ard-Jan Jongepier
076 751 2020

Plaatsingsdatum:
18/11/2019

Warehouse Manager

Beer & Selected Beverages (Etten-Leur) is wegens uitbreiding van de logistieke organisatie op zoek naar een ervaren

Warehouse Manager 

Fulltime

BSB wordt gekenmerkt door een informele werksfeer, no-nonsense mentaliteit, flexibiliteit en teamgeest. BSB groeit en professionaliseert in een sneltreinvaart.

De functie:

Als Warehouse Manager ben jij verantwoordelijk voor het gehele operationele logistieke proces en rapporteer jij aan de Logistiek Manager. Je bent het directe aanspreekpunt voor 3 teamleiders (in- en outbound resp. warehousing). Indirect ben jij verantwoordelijk voor circa 35 warehousemedewerkers. Er wordt gewerkt in twee diensten tussen 06.00u en 18.00u.

Dagelijks houd jij je bezig met de optimalisatie van het logistieke proces en coach jij jouw teamleden. Naast de dagelijkse gang van zaken komen er regelmatig interessante optimalisatieprojecten op je pad waar je je in mag vastbijten. Een belangrijk ander onderdeel van je takenpakket is het optimaliseren van de samenwerking met de interne BSB afdelingen. 

Dit ben jij:

Om te passen in deze voor BSB nieuwe rol zoeken we een ervaren people manager, zacht op de relatie maar hard op de inhoud. Je hebt je de afgelopen jaren bewezen als leidinggevende en hebt daarbij de nodige kennis van de logistieke processen opgedaan. Uiteraard heb je in je rugzakje ook een HBO diploma in een relevante richting zodat je de praktijk gemakkelijk aan de theorie kunt koppelen en vice versa.

Je bent een echte coach op de werkvloer maar weet jouw processen ook te vertalen richting de directie en met concrete verbetervoorstellen en toekomstplannen te komen.

Wij bieden

  • Een salaris dat marktconform is
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Voldoende uitdaging en ontwikkeling
  • Een rol die we samen nog vorm moet geven, hoe gaaf is dat?!
  • Een enthousiast team van ervaren collega’s met passie voor hun werk
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Een online leeromgeving met meer dan 120 cursussen die altijd beschikbaar zijn

Informatie en reactie

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met CV, per mail naar Eline van Verseveld, HR Manager, via personeelszaken@bsb.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie neem dan contact op met Ard-Jan Jongepier, Logistiek Manager. Ard-Jan is te bereiken op 076- 751 2020.

Kijk voor meer informatie op www.bsb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.