Bekijk Vollenhoven Olie op:

Functie:
Weekendhulp Tankstation Beek en Donk

Dienstverband
Parttime (16 uur)

Locatie:
AVIA Tankstation Beek en Donk
Brugstraat 4
5741 GT Beek en Donk

Contactpersoon:
Tjerk Joosten
06 4107 77 48

Plaatsingsdatum:
23/04/2019

Weekendhulp Tankstation Beek en Donk

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstation in Beek en Donk een gedreven Verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken en vind je het leuk om het gezicht van ons tankstation in Beek en Donk te zijn? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als Allround Verkoopmedewerker word je ingezet voor werkzaamheden bij de kassa. Je bent gastheer of -vrouw van het tankstation en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de artikelen in de shop. Je adviseert onze klanten en verricht op nauwkeurige wijze kassawerkzaamheden. Daarbij zorg je voor een schoon en opgeruimd station en ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid op de locatie.

Wie zoeken wij?

Naast een klantvriendelijke en commerciële instelling heb je oog voor detail. Je straalt enthousiasme uit en werkt volgens de HACCP normen. Je kunt prima werken in een hectische omgeving. Omdat je te maken hebt met veel verschillende klanten, is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en snel kunt schakelen.

Er wordt gewerkt op weekenddagen in diverse diensten, op zaterdag van 07:00 – 23:00 uur en op zondag van 08:00 – 23.00 uur.

Het rooster wordt ruim van te voren bekend gemaakt. Wij zoeken kandidaten van minimaal 18 jaar, die in de basis op alle diensten inzetbaar zijn en ook inzetbaar in vakantieperiodes en op extra feestdagen.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en past deze functie helemaal bij jou? Stuur dan snel je CV ter attentie van Gilène Wildbergh via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Tjerk Joosten op telefoonnummer 06 4107 77 48

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.