Bekijk Lengkeek op:

Functie:
Werktuigbouwkundig Schade Expert Brand/CVT

Dienstverband:
Part- / Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Lengkeek B.V.
Admiraliteitskade 72
3063 ED Rotterdam

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
06 549 67 984

Plaatsingsdatum:
07/10/2022

Werktuigbouwkundig Schade Expert Brand/CVT

We zoeken ter uitbreiding een Werktuigbouwkundig Schade Expert Brand/CVT.

Lengkeek, de dienstverlener in schade-expertise & taxaties, in Rotterdam groeit en is op zoek naar ervaren schade-expert collega’s met een werktuigbouwkundige achtergrond. Jij bent de expert die met passie en enthousiasme expertise- of aanverwante soorten schade opdrachten uitvoert en ook uitdaging ziet in het onderzoeken van de toedracht en de eventuele schuldvraag bij calamiteiten? Jij zet je bouwkundige expertise in en verliest de wensen van je eindklant niet uit het oog. Ga jij letterlijk “aan” als er een calamiteit (bijv. brand- en stormschade) is? Woon je boven de grote rivieren en ben jij ook in staat om regie te voeren voor je opdrachtgevers? Wil je werk van betekenis? Lees dan verder…

Wat is jouw uitdaging?

Als werktuigbouwkundige ga je als Schade Expert Techniek, Aansprakelijkheid en Construction All Risk je bezighouden met het behandelen van diverse type schades. Deze zijn op het vlak van aansprakelijkheid en CAR alsook brandverzekeringen. Dit zijn vaak complexe puzzels qua oorzaken, verantwoordelijkheden en gevolgen voor verzekeraars en tussenpersonen. Jouw uitdaging zit in het in elkaar zetten van deze puzzels, en hierbij direct betrokken te zijn. In jouw rol ben je een goede gesprekspartner van opdrachtgevers, reparateurs en andere betrokken partijen. Je helpt betrokkenen in een situatie van schade en/of calamiteit orde te scheppen en de weg vooruit naar een oplossing te vinden. Met de wetenschap dat geen enkele schade hetzelfde is, is iedere werkdag voor jouw letterlijk een technische uitdaging.

De volgende skills heb je of wil je ontwikkelen

 • Technische HBO- opleiding met voorkeur richting werktuigbouwkunde
 • Afgeronde opleiding NIVRE Expert en/of bereid de opleiding NIVRE-re te volgen
 • Kennis van verzekeringsbranche en/of bereid opleidingen hierin te volgen

Daarnaast heb je

 • Relevante werkervaring in de schade expertise wereld is mooi meegenomen
 • In bezit van VCA-basis en anders haal je deze op onze kosten
 • Communicatief, sociaal vaardig en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Flexibele instelling; calamiteiten houden zich niet aan vaste werktijden

Wij bieden je:

 • Een afwisselende baan (32-40 uur) waarin een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid
 • Een uitstekend salaris, vakantiegeld en 13e maand afgestemd op opleiding en ervaring
 • Een informele en professionele werksfeer

En bovendien ook:

 • Veel opleidingsmogelijkheden
 • Uitdagende werktuigbouwkundige calamiteiten
 • Je werkt hybride en bent ook welkom op 1 van onze 4 kantoren
 • Een auto, telefoon en 27 vakantiedagen o.b.v. een fulltime baan

Wie zijn wij?

De oudste rechtsvoorganger van Lengkeek is in 1918 opgericht in Rotterdam en sinds kort maken we onderdeel uit van Vering International (onderdeel van het Franse Andenes groep), het internationale expertisenetwerk. We zijn een dienstverlener in de schade-expertise en taxaties en focussen ons op het hogere segment. Onze disciplines zijn Schade expertise (property, CAR, techniek en aansprakelijkheid), Taxaties & Inspecties.

We hebben met onze vier kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven een landelijke dekking zodat we altijd dichtbij zijn. Onze experts komen in actie als er calamiteiten, zoals brand- en stormschade, zijn bij klanten van onze relaties. Gedupeerden van schades geven we snel en onafhankelijk duidelijkheid over vergoedingen zodat men weer naar de toekomst kan kijken. Daarnaast houden wij ons ook bezig met taxaties. Onze kernwaarden zijn humor, plezier, betrokkenheid, eerlijkheid, samenwerking en behulpzaamheid. Deze waarden zijn de basis van onze dagelijkse activiteiten en symboliseren onze organisatie. Deze houden we hoog door continu te verbeteren, ontwikkelen en verder te kijken dan het nu. Ook stimuleren we onze collega’s om zich te blijven ontwikkelen en door te groeien. Onze mensen zijn namelijk ons kapitaal en zien we het potentieel van onze medewerkers. Daarnaast hechten we veel waarde aan betrokkenheid en samenwerken.

Het Expertise team bestaat momenteel uit zo’n 60 enthousiaste buitendienst collega’s, waar de lijnen kort zijn en er een fijne informele sfeer heerst. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en er wordt veel vrijheid geboden. Kantoor of thuiswerken, het is allemaal mogelijk. We staan open voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden, bij Lengkeek zien we namelijk de potentie van onze medewerkers. Meer over ons lezen doe je hier www.lengkeek.nl

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Dan nodigt Lengkeek jou graag uit om te solliciteren. Wil je meer weten of gewoon telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Gianni Mascolo, 06-54967984 of gianni.mascolo@primatch.nl.

Bij Lengkeek voeren we werkzaamheden uit die financiële belangen hebben, brengen we bezoeken aan particulieren en bedrijven, en krijgen we te maken met vertrouwelijke informatie. Deze opdrachten vertrouwen opdrachtgevers ons toe omdat ze vertrouwen in ons hebben. Voor indiensttreding voert Lengkeek daarom een ‘pre-employment screening’ uit. Dit bestaat uit het opvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) voor financiële dienstverlening, eventueel aangevuld met verificatie van opleidingskwalificaties en referenties.