Bekijk Bouwgroep De Nijs – Soffers op:

Functie:
Werkvoorbereider

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Bouwgroep De Nijs – Soffers
Kooiweg 20
4631 SZ Hoogerheide

Contactpersoon:
Gerard van Overveld
0164 – 66 00 00

Plaatsingsdatum:
13/11/2018

Werkvoorbereider

Bouwgroep De Nijs – Soffers in Hoogerheide is op zoek naar een Werkvoorbereider. Heb jij MBO+ / HBO werk- en denkniveau en wil je graag werken aan mooie projecten in West-Brabant en omstreken? Dan is dit jouw baan!

Jouw uitdaging

Als Werkvoorbereider kom je te werken op onze afdeling Werkvoorbereiding, een hecht team van 5 medewerkers. Bedrijfsleider Gerard verdeelt het werk evenredig over de collega’s. En houdt rekening met persoonlijke voorkeuren.

Voor grotere projecten werk je samen met directe collega’s. Bij kleine projecten werk je zelfstandiger en pak je ook taken als Calculator of Projectleider op. Denk aan het bestuderen van werkomschrijvingen en uitvoeringsplannen en het opstellen van offertes. Denk aan materiaalplanning, personeelsplanning en prijsaanvragen. En aan het onderhandelen met onderaannemers en leveranciers, zonder dat de continuïteit en samenwerking schade oploopt.

Bij onze eigen werken ben je vanaf het voortraject al betrokken, zorg jij dat alles duidelijk is en problemen worden benoemd en aangepakt. Ook bij de uitvoer blijf je scherp in tijd, op kwaliteit en budget. En horen we graag van jou als het beter, slimmer of anders kan!

In deze functie ben je één a twee keer per week buiten de deur naar projecten en bouwvergaderingen. Meer is niet nodig. Want dankzij jou weten Uitvoerders waar ze aan toe zijn.

Waarom is dit een leuke baan?

Omdat we als familiebedrijf aandacht hebben voor de mens achter de functie. Samen bepalen en behalen we de doelen. En binnen dit kader pak jij zelf je verantwoording.

Verder is het aantrekkelijk dat wij bouwprojecten in opdracht uitvoeren én projecten in eigen ontwikkeling realiseren. Vaak zijn we al betrokken voordat de bouwvergunning is verleend. Met groeiende interesse halen we de “mogelijke bouwfouten” er dan al uit. Voorbeelden van onze projecten zie je op http://bouwgroepdenijssoffers.nl/nieuws/.

Jouw profiel

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Bouwtechnische kennis, jij weet hoe de bouw in elkaar steekt
  • Woonachtig in de regio West-Brabant, Tholen, Goes

Daarnaast vinden jouw werkmentaliteit belangrijk. Als je nuchter, concreet, open en eerlijk bent zit je bij ons goed op je plek!

Wij bieden

  • Salarisindicatie van € 2.500 – € 3.500 bruto per 4 weken, op basis van een fulltime dienstverband
  • Telefoon en laptop van de zaak, een auto is bespreekbaar
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra
  • Onafhankelijke positieve in goede en in slechte tijden, omdat we zelf ook projecten ontwikkelen

Over ons

Bouwgroep De Nijs – Soffers in Hoogerheide is een bouwbedrijf dat het anders doet. Ons werkgebied is West-Brabant, maar als zich een mooie kans elders voordoet pakken wij die ook met beide handen aan. Dagelijks zijn er 60 a 70 eigen werknemers voor ons aan de slag, waarnaast ook onderaannemers en andere betrokkenen worden ingezet.

Benieuwd wie we zijn en voor wie we werken? www.bouwgroepdenijssoffers.nl is een prima vertrekpunt voor jouw research. 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Jouw LinkedIn profiel is voldoende. Een cv en persoonlijke motivatie mag, maar is niet verplicht. Voor vragen neem je contact op met Gerard van Overveld (Bedrijfsleider) via telefoonnummer 0164-660000.

Primatch ondersteunt Bouwgroep De Nijs – Soffers met het invullen van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld!