Bekijk Akoestiek Montage Brabant BV op:

Functie:
Werkvoorbereider / Calculator

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Akoestiek Montage Brabant BV
Muggenhool 5
5531 RZ Bladel

Contactpersoon:
Martijn Buijtels
06-46236627

Plaatsingsdatum:
29/03/2018

Werkvoorbereider / Calculator

Akoestiek Montage Brabant B.V. (Bladel) zoekt een creatieve en oplossingsgerichte Werkvoorbereider/Calculator.

Over ons

Akoestiek Montage Brabant B.V. (Bladel) is al 50 jaar actief in afbouw van projecten. We hebben ons gespecialiseerd in spanplafonds en wanden, die we door heel Nederland en België plaatsen.
We innoveren doorlopend en werken nauw samen met architecten aan waanzinnig vette projecten!

Juist niet de standaard systeemplafonds: soms heeft onze directeur een onmogelijk uitermate uitdagend project verkocht, waarbij we alle zeilen moeten bijzetten om tot een creatieve oplossing te komen. Samen slagen we er elke keer weer in een mooie teamprestatie neer te zetten.

We zijn een gezond groeiend bedrijf en hebben ruimte voor een werkvoorbereider/calculator.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider begeleid je, samen met de projectleider, de projecten van A tot Z. Je bedenkt een creatieve oplossing en stelt de bijbehorende offerte op. Je bent verantwoordelijk voor het uittrekken, inkopen en bestellen van de materialen en communiceert met het montageteam, dat deels uit eigen medewerkers en uit ZZP-ers bestaat.

Je zorgt voor een werkplanning, controleert het tekenwerk en houd de opdrachtgever en andere stakeholders gedurende het project op de hoogte.

Wat breng je mee?

Blijf je bij voorkeur binnen de gebaande paden? Dan gaan wij elkaar niet gelukkig maken..

Je bent creatief en oplossingsgericht, hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie (bijvoorbeeld binnen de afbouwbranche) en functioneert op MBO+ of HBO-niveau.

Daarnaast is het handig als je op de hoogte bent van de gangbare CAD-pakketten.

Wat hebben wij te bieden?

Heb je onze projecten al bekeken? Daar ga jij aan meewerken! Bovendien kom je terecht in een hecht, jong team en heeft je werkplek een prachtig uitzicht.

We hebben waardering voor onze mensen, we belonen je inzet met een goed salaris. Heb je ambities en weet je die waar te maken? Je kunt intern doorgroeien.

Nieuwsgierig?

Is dit de uitdagende baan waar je naar op zoek bent? Stuur dan even een mail aan Martijn Buijtels (Directeur) via martijn@wandenplafonds.com

Twijfel je nog of wil je meer weten over de functie? Dan kun je Martijn bellen op 06-46236627.  

Primatch ondersteunt Akoestiek Montage Brabant BV bij de werving van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.