Functie:
Werkvoorbereider Elektrotechniek

Locatie:
TB Wissing B.V.
Dillenburgstraat 27c
5652 AM Eindhoven

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06 437 64 121

Plaatsingsdatum:
24/03/2021

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Technisch Buro Wissing (Eindhoven) is op zoek naar een Werkvoorbereider. Heb jij interesse in een breed takenpakket, binnen een informele werksetting?

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders in Eindhoven en omgeving. Samen met de opdrachtgever doe je opname van uit te voeren werkzaamheden, telefonisch, via email of op locatie, die je uitwerkt tot een betrouwbare offerte voor deze opdrachtgever.

Je verzorgt het voortraject met eventueel een ontwerp en tekenwerk, inventariseert het materiaal wat we nodig hebben en bestelt het online. Daarnaast plan je de monteurs in en zorg je er samen voor dat de deadline van het project wordt gehaald binnen de gestelde budgetten.

Al met al een breed takenpakket, maar dat vind je juist prettig, toch? We zijn een informeel bedrijf met zo’n 20 medewerkers, waarvan er 5 met jou op kantoor werken. Al je collega’s zie je vrijwel dagelijks.

Wat breng je mee?

  • Een MBO-diploma, richting Elektrotechniek;
  • Enkele jaren ervaring in de branche, waarbij we de voorkeur geven aan iemand die al eerder als Servicemonteur of Projectmonteur heeft gewerkt en graag naar ‘binnen’ wil;
  • Een leergierige instelling. Wat je nog niet weet, willen we je leren;
  • Kennis van NEN-normeringen is een pré.

Over TB Wissing

Technisch Buro Wissing BV is een installatiebedrijf werkzaam in het onderhoud, renovatie en de nieuwbouw van woningen en utiliteit. Onze opdrachtgevers, voornamelijk woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders in regio Eindhoven, kunnen bij ons terecht voor volledige elektrische installaties, toegangssystemen, datanetwerken, mechanische ventilatiesystemen, noodverlichtingsinstallaties, telecommunicatie, CCTV-installaties, brandmeld- en inbraaksystemen, zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s.

Interesse?

Heb je nog niet alles wat we vragen, maar zou je wel naar dit niveau willen doorgroeien? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren is makkelijk: vul het formulier in via de sollicitatiebutton en we nemen contact met je op.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Noud van Heijst via 06-21277580 of bij Marco van de Vliet via 06-43764121.

Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld!