Bekijk Hoefnagels Fire Safety op:

Functie:
Werkvoorbereider

Dienstverband:
Part- /Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
Hoefnagels Fire Safety
Zevenheuvelenweg 50
5048 AN Tilburg

Contactpersoon:
Tom ter Schiphorst (Manager Operations)
013-303 27 85

Plaatsingsdatum:
13/01/2022

Werkvoorbereider

Hoefnagels Fire Safety in Tilburg is op zoek naar een Werkvoorbereider (0,8-1,0FTE) die grote projecten op het domein van brandwerende oplossingen kan voorbereiden voor onze afdelingen productie en montage.

Hoefnagels Fire Safety produceert brandwerende, rookwerende en inbraakwerende afsluitingen. Onze rolschermen, rolluiken en schuifdeuren vind je o.a. terug bij luchthavens, winkels, banken, concertgebouwen en musea. Het gaat om complexe projecten waarin veiligheid van mens en gebouw centraal staan. Wij leveren onze producten via een internationaal partnernetwerk binnen en buiten Europa.

Alle disciplines, zoals ontwikkeling, ontwerp, productie, montage en onderhoud vinden plaats in eigen huis met goed opgeleide en gecertificeerde vakmensen. Onze medewerkers combineren een grote mate van kennis en expertise op het gebied van wet- en regelgeving met productkennis en projectrealisatie.

Functie

In de functie van Werkvoorbereider werk je projectmatig aan verworven opdrachten. Je tekent de te leveren en monteren brandwerende rolluiken, schuifdeuren en brand- en rookwerende rolschermen. Het maken van materiaallijsten en zaagstaten (middels een computerprogramma) behoort eveneens tot de werkzaamheden. Daarnaast worden met behulp van rekenbladen (Excel) diverse berekeningen (o.a. sterkteberekeningen) gemaakt.

Hoefnagels Fire Safety is een project gestuurde organisatie waarbij alles op maat wordt gemaakt voor de opdrachtgever. Er wordt dus niet seriematig gewerkt en ieder project is uniek.

Je maakt deel uit van een team met enthousiaste collega’s op het projectbureau en onder supervisie van de manager operations zorg je dat zaken tijdig gerealiseerd worden. Je werkt hierbij nauw samen met de afdelingen verkoop, inkoop, productie en montage.

Samenvattend: samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het realiseren van interessante en spraakmakende Hoefnagels-projecten.

Functie profiel

 • Je functioneert op MBO+ niveau.
 • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding en enige bouwkundige ervaring.
 • Je bent bekend met CAD-systemen.
 • Ervaring met 3D tekenen.
 • Kennis van en ervaring met Autodesk Inventor en/of AutoCad is noodzakelijk voor het uitoefenen van de functie.
 • Je hebt uitstekende rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht en deductief vermogen.
 • Werken met het totale MS-office pakket is een vereiste.
 • Ervaring met Revit is een pré.
 • Je hebt daarnaast talenkennis van Nederlands en Engelse taal. Duitse taal is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team bij een Tilburgs familiebedrijf bedrijf dat volop in ontwikkeling is!
 • Een open en informele werksfeer;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis;
 • Goede pensioenregeling;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Actieve personeelsvereniging die regelmatig gezellige activiteiten organiseert, denk aan een Zomer barbecue, Sinterklaasmiddag kerstborrel en nieuwjaarsontbijt.

Interesse?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan de gestelde functie-eisen, reageer dan vandaag nog door je sollicitatie te versturen via onderstaande sollicitatiebutton.

Info en reageren

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Tom ter Schiphorst (Manager Operations) via 013-303 27 85.

Zo enthousiast dat je meteen wilt reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij zien jouw reactie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie op www.hoefnagels.com.

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau?

Wij stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten rechtstreeks. We begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze mooie positie willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambitie, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle ongevraagde profielen die worden aangeboden, als directe sollicitaties zullen worden behandeld. 

Trefwoorden voor deze vacature zijn: bouw, branddeuren, brandschermen, brandveiligheid, brandwerende afsluitingen, brandcompartimentering, tekenaar, werkvoorbereiding, technische bedrijfskunde, MBO, MTS, werktuigbouwkunde, AutoCAD, Inventor, 3D, Tilburg, autonomie, ontwikkeling, Nederland, www.hoefnagels.com, www.firescreen.com