Bekijk Kvik op:

Functie:
Werkvoorbereider Keukenbouw

Dienstverband:
Part- /Fulltime (32-38 uur)

Locatie:
Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort
Roesiel 15
1043 BL Amsterdam

Contactpersoon:
Marcel van den Bogaart
06 101 93 934

Plaatsingsdatum:
05/11/2021

Werkvoorbereider Keukenbouw

Kvik Amsterdam Westpoort zoekt een orderverwerker / controleur voor 32-38 uur per week. Zorg jij ervoor dat de klant het Deens Design geleverd krijgt zoals is afgesproken? Heb je ervaring met keukenbouw of -verkoop of interieurbouw en heb je al eerder gewerkt in een rol als werkvoorbereider, binnendienst-, customerservice medewerker of planner? Dan is dit de baan voor jou!

Jouw uitdaging als werkvoorbereider keukenbouw

Jouw werk begint als een keuken is verkocht. Je snapt dat iemand niet vaak een nieuwe keuken koopt en dat service en duidelijkheid heel belangrijk zijn. Je bent de spil tussen onze enthousiaste verkoopadviseurs, leveranciers en klanten. Door je kennis van keuken- of interieurbouw maak je de vertaling van de tekening en order naar de realisatie van ons Deens Design.

 • Jij controleert de uitgewerkte verkooporders en tekeningen. Deze zijn door de verkoopadviseurs geheel bestel- en planning klaar aangeleverd. Jij verdiept je in het ontwerp en technische haalbaarheid. Waar nodig optimaliseer je de keuken in goed overleg met de verkoopadviseur. Incidenteel werk je zelf een order uit.
 • Daarbij onderhoud je contact met klanten voor eventuele aanpassingen van de order aan de hand van de aangeleverde inmeetgegevens.
 • Bestellingen van werkbladen worden door jou geplaatst bij toeleveranciers en in de planning opgenomen. Bladbevestigingen controleer je naderhand nog eens aan de hand van de bestelbonnen.
 • Ook met de toeleveranciers onderhoud je geregeld contact over leveringen, planning en calamiteiten.
 • Je hebt goed contact en werkt nauw samen met de andere leden van het team, Kvik Nederland en de Deense Kvik organisatie.

Jouw profiel

Je hebt liefst al een paar jaar ervaring, bijvoorbeeld als werkvoorbereider of orderverwerker in de keuken, – of interieurbouw. Klanttevredenheid en goede service staat voor jou op de eerste plaats. Door je praktische instelling en bouwkundig inzicht weten klanten, leveranciers en ook je collega’s precies waar ze aan toe zijn. Je laat je omschrijven als servicegericht, zelfstandig, planmatig en secuur. Maar bovenal ben je een aanpakker, kun je snel schakelen en zet jij je met passie in voor je klanten en je collega’s!

Verder heb je:

 • Kennis van tekenprogramma’s, MS Office en online ordermodules of die weet je je snel eigen te maken.
 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding
 • Het vermogen om snel te schakelen en planmatig en secuur te werken.
 • Goede communicatieve vaardigheden. Ook de Engels taal ben je goed machtig!

Wat wij jou bieden

 • Toffe werkomgeving met Deense design keukens, badmeubels en garderobes.
 • Een hecht team dat nauw samenwerkt.
 • Persoonlijk inwerktraject, een combinatie van e-learning en training on the job samen met de huidige collega.
 • Salarisindicatie € 2.400 – € 3.000 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Direct dienstverband bij Kvik.

Het verhaal van Kvik Amsterdam Westpoort

Onze vestiging op Woonboulevard Westpoort in Amsterdam is een van de grootste Kvik winkels (www.kvik.nl) in Nederland. Het is er lekker druk en we hebben veel aanloop van potentiële klanten. De winkel wordt al bijna 15 jaar gerund door Dick en Angeline van der Zwaan en bestaat naast Verkoopadviseurs uit een enthousiast team van collega’s op de binnendienst, in het magazijn en in de montage.

Klanten zijn altijd welkom voor een afspraak in de winkel. Maar we zijn ook beschikbaar voor video meetings, waarin klanten vanachter de keukentafel een gesprek met ons voeren over een nieuwe keuken. Alvast een voorproefje? Kijk dan hier voor een digitale tour door onze winkel.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer! Voor vragen bel of app je met Marcel van den Bogaart zijn nummer is 06-101 93 934.

Kvik Amsterdam Westpoort wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch.