Functie:
Werkvoorbereider

Locatie:
Patrijsweg 2
4791 RV Klundert
Haven nummer M488
Industrieterrein “Moerdijk”

Contactpersoon:
Jack Beerendonk
0168-381590

Plaatsingsdatum:
04/04/2019

Werkvoorbereider

MCS in Klundert (industrieterrein Moerdijk) is ter uitbreiding op zoek naar een Werkvoorbereider voor de constructie afdeling. Heb jij minimaal een afgeronde MBO+ opleiding en relevante ervaring in werktuigbouwkunde in de metaal? Dan is dit jouw baan! 

Wat wordt jouw uitdaging?

Jij gaat samen met Hans, Tobias en Evert onze werkvoorbereiding doen. Een jong team, waarbinnen jij je stempel kan drukken. Het werk verdelen we evenredig in overleg met Bedrijfsleider Mike. We houden rekening met persoonlijke voorkeur voor constructie-, leidingwerk- of machinebouwprojecten; zo kan iedereen doen wat hem het best past. Kleine projecten voer je zelfstandig uit. En grotere projecten, zoals complete revisies van machineparken, doen we samen.

Als Werkvoorbereider bij MCS ga je één tot vier keer per week op bezoek bij opdrachtgevers. Bijvoorbeeld voor projectbesprekingen of om in te meten. Hiervoor hoef je niet veel te reizen, want onze klanten zijn bijna allemaal in de regio gevestigd. Op locatie is het voordeel dat je met eigen ogen ziet of alles naar behoren werkt. En dat het in persoonlijk klantencontact makkelijker is om ideeën aan te dragen voor meerwerk, hoe het slimmer en beter kan.

Voor jouw eigen projecten neem je zelf het werk op en voer je ook taken als Calculator en Projectleider uit. Denk aan het bestuderen van de werkopdracht vanaf tekening en het opstellen van de offerte. Denk aan personeelsplanning en welke gereedschappen nodig zijn. En aan en tijdige inkoop van de benodigde materialen. Jij zorgt dat alles duidelijk is!

Is de klant akkoord met jouw uitvoeringsplan? Dan draag je het werk over aan de werkplaats. Hier voeren 10 collega’s de uiteenlopende projecten uit. Ondertussen blijf jij scherp op levertijd, kwaliteit en budget.

Wij bieden 

  • Technische uitdaging, vanwege onze uitdagende en gevarieerde projecten
  • Goede leeromgeving, omdat je samenwerkt met ervaren vakmensen
  • Salarisindicatie: € 3.300 – € 3.900 bruto per 4 weken op basis van een fulltime dienstverband
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijf

Wij zijn MCS

Alles in één huis, van bedenken tot opleveren en sterk in alles wat niet “standaard” is.

Wij zijn MCS. Een allround metaalbewerking- en onderhoudsbedrijf met 30 medewerkers in Klundert (industrieterrein Moerdijk). We leveren machinaal werk, plaatwerk en constructiewerk. Voor de voedingsmiddelenindustrie, tot aan de grove industrie.

Benieuwd naar onze projecten, wie we zijn en voor wie we werken? Kijk dan op onze website www.mcsklundert.nl.

Jouw profiel 

  • Afgeronde technische opleiding op minimaal MBO+ niveau, richting Werktuigbouwkunde
  • Ervaring als Werkvoorbereider / Calculator in de machinebouw of bij een machinefabriek
  • Bekend met alle aspecten van een metaalbedrijf
  • Woonachtig op maximaal 45 autominuten van industrieterrein Moerdijk

Verder vinden we het belangrijk dat wat je zegt, ook waarmaakt. Want dat doen we bij MCS allemaal. Bluffers zijn bij ons niet op hun plaats!

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer. Voor vragen bel je met Jack Beerendonk, telefoonnummer 0168-381590.

MCS nodigt kandidaten uit om direct bij ons te solliciteren en wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.