Bekijk Van Herp Solar Solutions op:

Functie:
Werkvoorbereider Solar “Plus”

Dienstverband
Part-/Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Van Herp Solar Solutions
Mandenmaker 18
5253 RC Nieuwkuijk

Contact:
Gianni Mascolo
088 5325117

Plaatsingsdatum:
27/06/2022

Werkvoorbereider Solar “Plus” (32 – 40 uur)

We zoeken een Werkvoorbereider “Plus”?

Van Herp Solar Solutions uit Nieuwkuijk (Noord-Brabant) is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Werkvoorbereider Solar/Zonnepanelen voor 32 tot 40 uur per week. Als ervaren werkvoorbereider ben jij de coördinerende professional die de rechterhand van Robin is. Jouw rol is belangrijk in onze organisatie want jij regelt alles tussen verkoop en installatie. Dankzij jou gaat iedereen met de juiste planning en materieel op pad! Oh en wil je zelf ook op pad? Dat kan in deze rol, je mag ook je eigen projecten leiden en bezoeken als je deze ambitie hebt. Eigenlijk zoeken we een Werkvoorbereider “Plus”! Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan verder…

Wie ben jij?

Binnen onze organisatie is de functie van werkvoorbereider zonnepanelen een belangrijke rol. Op dit moment neemt Robin deze taak voor zijn rekening. Dit doet hij met plezier maar door de vele aanvragen naar zonnepanelen en de goed lopende verkopen zoekt hij een rechterhand die deze rol op zich neemt. Deze functie is niet in beton gegoten wat betekent dat je de ruimte en vrijheid krijgt om jouw nieuwe uitdaging naar eigen inzicht in te vullen en vorm te geven. Vandaar de toevoeging “Plus”!

Als werkvoorbereider heb je al enige werkervaring. Ben je communicatief vaardig, heb je planmatige skills en ben je scherp op de tijdige en financiële voortgang van projecten. Jouw rol is een belangrijke schakel in onze organisatie, dankzij jou kunnen we goed, efficiënt en met winst zonnepanelen installeren bij onze klanten. Ben je ambitieus en zie je mogelijkheden om processen beter en slimmer in te richten of wil je pro-actief klanten en leveranciers benaderen? Doen! We worden namelijk blij van ondernemende en initiatiefrijke mensen die mee willen bouwen aan ons hard groeiende bedrijf.

Wat ga je bij ons doen?

Uiteraard ga je je bezighouden met het voorbereiden van verkochte en te installeren zonnepanelen. Zodra een nieuw project is verkocht kom jij in beeld. Samen met Robin bespreek je het nieuwe project en neem je aansluitend de voorbereiding voor je rekening. Je werkzaamheden zijn divers en lopen uiteen van controleren offerte en werktekening tot bestellen van materiaal en inplannen van monteurs. Ook heb je klantcontact t.a.v. meerwerk, stel je hier offertes voor op of bezoek je op locatie de projecten. Zo hou je vinger aan de pols m.b.t. de voortgang van het project en ben je de vraagbaak voor de monteurs. Je leest het goed, jouw nieuwe uitdaging gaat verder dan alleen “werkvoorbereiden”! De “Plus” in deze rol betekent dat je de rechterhand van Robin wordt. Je krijgt volledig de vrijheid én het vertrouwen om zelf je rol naar eigen inzicht in te vullen. We vertrouwen op jouw betrokkenheid en inzet hierdoor mag je bij ons zelf bepalen waar je werkt; op kantoor, thuis of op locatie bij de klant. Ook de uren, 32 tot 40, bepaal je zelf!

Deze skills heb je of wil je leren!

 • Je werkt en denkt op MBO+ niveau;
 • Je hebt een technische achtergrond;
 • Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig;
 • Je hebt een flexibele instelling;
 • Je werkt gestructureerd en accuraat;
 • Je werkt planmatig en denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt kennis van een CRM-systeem, wij gebruiken Syntess en MS Office;
 • Je bent ons visitekaartje en ambassadeur;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend werken.

We bieden jou het volgende om nog succesvoller te worden!

 • We geven je ruimte om te groeien in je nieuwe uitdagende baan als werkvoorbereider;
 • Ben je ambitieus en ondernemend dan helpen we je ook om nieuwe skills te leren;
 • Een hard groeiende financieel gezonde organisatie met een open mensgerichte cultuur;
 • Betrokken collega’s in een fijne werkomgeving waar we samen werken voor de klant;
 • We leren je werken met Syntess als je dit nog niet beheerst;
 • Ruimte om samen met je collega jouw werkzaamheden goed uit te voeren;
 • Hybride werken waar en wanneer je wilt, we vertrouwen op jouw betrokkenheid en inzet;
 • Een uitstekend salaris op basis van kennis, kunde en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze CAO kleinmetaal, zoals 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen o.b.v fulltime, auto van de zaak, telefoon en laptop

Wie is Van Herp Solar Solutions uit Nieuwkuijk (Noord-Brabant)?

Van Herp Solar Solutions is in 2019 opgericht door Robin met als doel klanten van A tot Z ontzorgen die zelf duurzame energie willen opwekken met zonnepanelen. Met ons “oer-Brabantse” bedrijf waar plezier en gezelligheid voorop staat dragen we bij in de energietransitie. We helpen de wereld verduurzamen en besparen fors op de energierekening van onze klanten. We zijn voor 60% actief in de zakelijke markt en 40% in de particuliere markt. Of we nou 4 of 4000 zonnepanelen installeren, ons 10-koppige professionele montageteam doet het altijd met veel plezier en naar tevredenheid van de klant.

Bovendien komen we in deze dure tijden letterlijk veel geld besparen op de energierekening, hiermee zijn we een graag geziene gast aan tafel. We ontzorgen van A tot Z, dit betekent dat we PV-systemen adviseren, ontwerpen, leveren en monteren. Maar Van Herp Solar Solutions gaat verder. Zo vragen we ook subsidie aan, monitoren de opbrengst en plegen we onderhoud aan installaties. Overigens werken wij enkel met zonne-energiesystemen van het Nederlandse premium merk Autarco, hiermee garanderen we ook de opbrengst van de het PV-systeem.  Ons streven: van iedere klant een ambassadeur maken en ons personeel baanzekerheid bieden!

Natuurlijk zorgen we goed voor ons personeel met goede arbeidsvoorwaarden maar waarin onderscheiden wij ons? Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s gewoon zichzelf kunnen zijn en zich bij ons “thuis” voelen. Pas dan functioneren onze mensen het beste en dan komt de rest wel. Ook ondersteunen we onze collega’s in persoonlijke groei. Heb je ambities of wil je een opleiding volgen, dan dagen we je uit om dit met ons delen. Bij ons is alles bespreekbaar en we helpen jou graag verder.

Solliciteren?

Denk je nou “hé, deze baan is van mij!”, ben je enthousiast en herken je jezelf in onze rol van Werkvoorbereider Solar/Zonnepanelen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren is makkelijk zonder cv of motivatie. Laat je naam, email en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Wil je voor het solliciteren eerst meer weten? Neem dan contact op met Gianni Mascolo via 088-5325117 of stuur een bericht naar Gianni op 06-54967984. Primatch HR Groep ondersteunt Van Herp Solar Solutions bij het invullen van deze afwisselende positie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.