Bekijk HAVEP op:

Functie:
Zelfstandig Medewerker Communicatie

Dienstverband:
Parttime (32 uur)

Locatie:
HAVEP
Bergstraat 50
5050 AA Goirle

Contactpersoon:
Tim Mulder
06 82409220

Plaatsingsdatum:
08/10/2020

Zelfstandig Medewerker Communicatie (32 uur)

HAVEP in Goirle, is op zoek naar een zelfstandig Medewerker Communicatie met management ondersteunende kwaliteiten. Ben jij die energieke, proactieve, accurate en servicegerichte ‘communicator’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuwsgierig geworden, lees dan snel verder om meer over de organisatie en deze interessante, afwisselende en uitdagende functie te weten te komen!

Over ons

Koninklijke Van Puijenbroek Textiel B.V. (wij noemen het gewoon HAVEP hoor) is een uniek, al 155 jaar bestaand familiebedrijf. Een bedrijf met een rijke historie, maar tegelijkertijd ook een moderne eigentijdse missie en visie, een cultuur gekenmerkt door vakmanschap, integriteit en bevlogenheid. Intern nog traditioneel, maar hard bezig met het ontwikkelen en moderniseren van het hele bedrijf. Wij willen Havep de komende tijd transformeren naar een modern, wendbaar bedrijf met echte startup-mentaliteit. Daarvoor hebben we jou nodig, een professional als het gaat om managementondersteuning en interne & corporate communicatie.

Wij zijn gevestigd in Goirle, sinds 1865 actief en een toonaangevende speler op de internationale markt voor professionele werk- en veiligheidskleding in hoogwaardige textielweefsels. We werken internationaal met meer dan 300 medewerkers wereldwijd waarvan ruim 120 in de Benelux. We zijn marktleider in Nederland, met een positie in de Benelux waaraan we hard werken aan verdere expansie, bijvoorbeeld door belangrijke strategische markten als Duitsland verder te ontwikkelen. Onze business is B2B: klanten zijn dealers, van klein tot groot, in binnen en buitenland. De voornaamste productielocaties bevinden zich in Tunesië, Macedonië , Vietnam en Bangladesh. Aandacht voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingproductie is een belangrijk thema voor het bedrijf.

In 2021 staat er ook een verhuizing naar een volledig duurzaam pand op de agenda, gelukkig blijven we wel in Goirle en starten we 150 meter verderop Havep opnieuw.

www.havep.com.

Uiteraard wil je graag weten waar we ons de komende jaren (verder) op gaan focussen. Je kunt daarbij denken aan:

 • Innovaties: om meer toegevoegde waarde voor onze klanten te ontwikkelen in de vorm van services maar ook technologische ontwikkelingen van veiligheidskleding i.c.m. ICT concepten.
 • Duurzaamheid (people, planet maar zeker ook profit).
 • Veilighei
 • Internationalisering (met name Duitsland).

 

 De functie

 • Een afwisselende, uitdagende functie waarin je de ruimte hebt om interne en corporate communicatie op te bouwen. Je werkt samen met meerdere afdelingen en ook externe stakeholders (zoals de pers indien nodig).
 • Je rapporteert aan de algemeen directeur, ondersteunt het management team en maakt op die manier ook deel uit van dit leuke, energieke en diverse team. ‘Old school’ notulen daar zien wij bij HAVEP geen toekomst meer voor. We gaan uit van de eigen verantwoordelijkheid van MT-leden en daarmee volstaat een actie- en besluitenlijst om het overzicht te behouden. Het bijhouden van deze lijst is een van de verantwoordelijkheden van jou als Communicatie en Management Assistent.
 • Naast de bovengenoemde werkzaamheden houd je jezelf ook bezig met het (mede) organiseren van interne events.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een relevante HBO- opleiding en enige ervaring met interne en corporate communicatie opgedaan.
 • Je bent organisatiesensitief. Je weet als geen ander welke informatie voor wat en wie bedoeld is, weet hoe je dit moet overbrengen en hebt een goed gevoel voor de positionering van HAVEP om de verschillende belangen van alle stakeholders te verwoorden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent servicegericht, geniet ervan om ondersteuning te bieden zodat alles op rolletjes verloopt en houdt daarbij niet van half werk, het klopt tot in de puntjes.
 • Je bent een teamspeler maar kunt ook prima overweg met solistische werkzaamheden, je hebt een extra zintuig waarmee jij in jouw functie het verschil kan maken.
 • Een negen tot vijf mentaliteit is jou vreemd, als het nodig is heb jij de energie en de drive om die extra stap te zetten.

Wat mag je van HAVEP verwachten?

 • HAVEP biedt een marktconform salaris op basis van opleiding en werkervaring en deelname aan de pensioenregeling waarin jij 1/4 van de premie betaalt en HAVEP 3/4 voor haar rekening neemt.
 • Last but not least kom je te werken in een informele organisatie, bij enthousiaste collega’s die je een warm welkom zullen geven, waar je in professioneel opzicht zeker nog de spreekwoordelijke meters kunt maken. Kortom een energieke, uitdagende en warme omgeving!!

Informatie en solliciteren

Heb je vragen of wil je meer te weten komen over deze uitdagende baan, dan kun je contact opnemen met Tim Mulder van de afdeling People & Organization via 06—82409220.

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via de sollicitatiebutton.

Kijk voor meer informatie op www.havep.com.

Trefwoorden; communicatie, secretaresse, young professional, management assistant, HBO, Goirle, Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Noord-Brabant, HAVEP, bedrijfskleding, werkkleding, productowner, havep, Primatch, parttime, 32 uur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.